S sancakhan Site Gezgini Mesajlar 71 26 Temmuz 2018 #1 Mebbis Hizmetiçi Başvuru bölümünde , Bakanlık (Merkezi) olarak belirtilen kurslar Ankara da nerede verilmekte? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
Mebbis Hizmetiçi Başvuru bölümünde , Bakanlık (Merkezi) olarak belirtilen kurslar Ankara da nerede verilmekte? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
muratbdg Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 862 26 Temmuz 2018 #4 Başkent Öğretmenevinin yanında Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü var. Orada veriliyor.
B bil_teknik Aktif Üye Mesajlar 196 26 Temmuz 2018 #5 Bu kurslarda eğitici olmak için ne yapmamız gerekiyor
S sancakhan Site Gezgini Mesajlar 71 27 Temmuz 2018 #7 muratbdg' Alıntı: Başkent Öğretmenevinin yanında Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü var. Oradaveriliyor. Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla ...
muratbdg' Alıntı: Başkent Öğretmenevinin yanında Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü var. Oradaveriliyor. Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla ...