makrorganizma' Alıntı:hocam ben bir uygulama geliştiriyorum arkadaşlar yorumlarsa işi kolaylaştıracağım
her-telden-f29/html-ve-php-kullanmadan-meb-sablonu-t83409.html
Rüzgara Karşı'' Alıntı:hocam haklısın ama bunun tedbiri alınabilirdi, yeni meb şablonunu kodlayanlara bakıyorum da hiç biri bunun tedbirini almamış
şahsen ben ticari amaçlı yapsaydım tedbirini de alırdım...
Rüzgara Karşı'' Alıntı:hocam haklısın ama bunun tedbiri alınabilirdi, yeni meb şablonunu kodlayanlara bakıyorum da hiç biri bunun tedbirini almamış
aslında benim vurgulamak istediğim ticaret değil, gönüllü olarak uğraşacak vaktim yok. o yüzden ticari amaçlı yapsaydım diye konuştum. hoş ona bile vaktim yok çoğu zaman...ortmenim' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:hocam haklısın ama bunun tedbiri alınabilirdi, yeni meb şablonunu kodlayanlara bakıyorum da hiç biri bunun tedbirini almamış
hocam ticari falan alakası yok, sistemi incelediniz mi bilmiyorum ama tam bir felaket..Nasıl bir mimari kullanılmış(kullanıl mış mı onun orasıda belli değil) ..Ben asp.net'e aktarıncaya kadar 10 tane cms yazardım...bir xml dosyasını çekmek için php fonksiyonu falan...