bahhele
Üye
Okulumda 12 saat dersim var.maaş karşılığını dolduramadığım için ikinci bi okula görevlendirildim.8 saate giriyorum ordada..Fakat bu BT rehberliği görevi gelmeden önceydi.Şimdi BT rehberliği görevim geldi ve diğer okula gitmeyeceğimi mevzuat gereğide böyle olduğunu söyledim.
Yenilik ve Eğitim Teknolojileri GenelMüdürlüğü
Sayı : 89692170/903.99/248065 27/12/2012
Konu: Bilişim Teknolojileri
Rehberliği Görevi (Tereddüt edilen hususlar)
başlıklı yazının 2. maddesinde
2.-İl/ilçedeki öğretmen ve ders sayısı dikkate alınarak ders tamamlama görevi ihtiyacı
olduğunda BT Rehberliği Görevi bulunmayan öğretmenlere maaş karşılığı ders tamamlama
görevi öncelikle verilecek bu şekilde BT rehberliği görevinin verimli olarak yürütülmesi
sağlanacaktır. BT öğretmenine maaş karşılığı verilebilecek bir ders ücret karşılığı başka bir
öğretmene verilmeyecektir.
-Öğretmenin kadrosunun bulunduğu okulda aylık karşılığı ders görevi olmaması veya aylık
karşılığı ders görevini dolduramaması durumunda öğretmen BT rehberliği görevini
yapacaktır.
bu maddeyi göstermeye çalıştım ama ne okuldakilere ne ilçedekilere anlatabiliyorum durumu.keyfi davranıyorlar.Dilekçe vericem bakanlığa sorulması konusunda.Dilekçede bunu nasıl belirtebilirim? çok acil yardım lütfen.ulaşım sorunuda var iki okul arasında.
Yenilik ve Eğitim Teknolojileri GenelMüdürlüğü
Sayı : 89692170/903.99/248065 27/12/2012
Konu: Bilişim Teknolojileri
Rehberliği Görevi (Tereddüt edilen hususlar)
başlıklı yazının 2. maddesinde
2.-İl/ilçedeki öğretmen ve ders sayısı dikkate alınarak ders tamamlama görevi ihtiyacı
olduğunda BT Rehberliği Görevi bulunmayan öğretmenlere maaş karşılığı ders tamamlama
görevi öncelikle verilecek bu şekilde BT rehberliği görevinin verimli olarak yürütülmesi
sağlanacaktır. BT öğretmenine maaş karşılığı verilebilecek bir ders ücret karşılığı başka bir
öğretmene verilmeyecektir.
-Öğretmenin kadrosunun bulunduğu okulda aylık karşılığı ders görevi olmaması veya aylık
karşılığı ders görevini dolduramaması durumunda öğretmen BT rehberliği görevini
yapacaktır.
bu maddeyi göstermeye çalıştım ama ne okuldakilere ne ilçedekilere anlatabiliyorum durumu.keyfi davranıyorlar.Dilekçe vericem bakanlığa sorulması konusunda.Dilekçede bunu nasıl belirtebilirim? çok acil yardım lütfen.ulaşım sorunuda var iki okul arasında.