:++:gokmer29' Alıntı:en güzel oda bakan odası olmasın
meb kendine hedef koysun.gerçekleştiremezse gitsin.
:++:gokmer29' Alıntı:en güzel oda bakan odası olmasın
:++:ilknurboteci' Alıntı::++:gokmer29' Alıntı:en güzel oda bakan odası olmasın
Yok genelde şikayetçi olunan bir makam bu kadar sahiblenince garibime gitti. Yoksa genel olarak haklısınız. Sürekli çalışanlar suçlanarak sorun çözülmez. O zaman kardeşim madem yetersiz görüyorsun o zaman önlemini al, sistemini ona göre kur. Habire suçlayıb durma. Ancak buna benzer haberler 4-5 yıl önce de çıkmıştı.solomonte' Alıntı:sibilim_ogretmeni' Alıntı:Ya müdürleri ne kadar çok seven varmış forumda
Hayırdır hocam, ne sıkıntın var idarecilerle? Bu mesele sadece okul idarecilerinin sorunu olmadığının farkında değilsin sanırım...
sibilim_ogretmeni' Alıntı:Ya müdürleri ne kadar çok seven varmış forumda
gokmer29' Alıntı:en güzel oda bakan odası olmasın
*cem62*' Alıntı::alkis: :alkis:
http://www.memurlar.net/gazeteler/2012/1/29/haberturk/
:alkis: :alkis:
bu söze ne denir... bizim okulda MÜDÜR sınıf eksiğimiz ve sınıflarımız 45 kişi olmasına rağmen aldı boş bir sınıfı 2 ye bölüp 2 küçük sınıf oluşturdu...normal bir ısnıfı kendisine MÜDÜR ODASI yaptı..tam bir terbiyesiz....bu da yetmedi her müdür yardımcısına 1 oda verdi..ve klimalı yaptı..bunlar hep aidatla yapıldı...müdür yardımcılarının odaları nın 2 tanesi normal bir sınıf...Allah belasını versin ne diyeyim...biz de 45 kişilik sınıflarda tıklım tıkış...
Dinçer:Eğitim Fak. Açılmasına Artık İzin Vermeyeceğim
meb-projeleri-uygulamalari-seminerler-haberler-f85/dincer-egitim-fak-acilmasina-artik-izin-vermeyecegim-t79627.html
sibilim_ogretmeni' Alıntı:Ya müdürleri ne kadar çok seven varmış forumda
Oda düzenlemesiyle alakası yok. Genel bir mantaliteden bahsetmiş adam. Odayla olmaz tabiki herşey. Hükümet yanlısı biri değilim. Siz çok şanslısınız. İyi müdürlerle çalışmışsınız. Ancak müdürlerin %50 sinden fazlası gereksiz. Yaptıklarıyla, yapmadıklarıyla gereksizler. Müdür Baş Yrd ve diğer MüdürYRD leri yapıyor herşeyi. Müdür ne yapıyor Allah aşkına. Zaten bir iş olduğunda MüdürBaş Yrd ve diğer Müdür Yrd ler fikir veriyorlar müdüre, o da yapın diyor. Müdür nerde işe yarıyor,adam kayırma, torpil yapma öğretmenlere laf sokma başka ne işe yarıyor.solomonte' Alıntı:*cem62*' Alıntı:sibilim_ogretmeni' Alıntı:Ya müdürleri ne kadar çok seven varmış forumda
mesaj yazanların çoğu idareci galiba...ben bu konuda ÖMER DİNÇER i sonuna kadar destekliyorum...8 sene boyunca 3 müdür ile çalıştım bunlardan 2 si eğitimden uzak ,var olan imkanları kendi rahatlarına ve ODALARINA kullanan kişilerdi..çok zoruma giderdi bu haksız düzen ..helal olsun bir bakana bu konuyu sorun olarak gördü ki çok doğru tespit... EN GÜZEL ODA MÜDÜRLERİN ODASI tabiri benim için çok şey ifade ediyor....bilmeyenler ve görmek istemeyenler konuşmasın. lütfen..
Hocam, herkes kendi yaşadıklarına ve gördüklerine göre yorumlamışlar paylaşımınızı. Bir de kendinize göre yorumlamayın diyorsunuz. Ben de şu anda idareciyim gel gör bakalım nasıl bir odam var ve neler yapıyorum... Sizin yaşamış olduğunuz bu olumsuz tecrübeler sayılıdır her ilde. Adı müdür olup da hademeden bile kat kat zor şartlarda çalışanlar da var. Ayrıca bir oda düzenlemeyle oluyorsa bu işler ne kadar kolaymış eğitim-öğretimi düzeltmek...
sibilim_ogretmeni' Alıntı:Oda düzenlemesiyle alakası yok. Genel bir mantaliteden bahsetmiş adam. Odayla olmaz tabiki herşey. Hükümet yanlısı biri değilim. Siz çok şanslısınız. İyi müdürlerle çalışmışsınız. Ancak müdürlerin %50 sinden fazlası gereksiz. Yaptıklarıyla, yapmadıklarıyla gereksizler. Müdür Baş Yrd ve diğer MüdürYRD leri yapıyor herşeyi. Müdür ne yapıyor Allah aşkına. Zaten bir iş olduğunda MüdürBaş Yrd ve diğer Müdür Yrd ler fikir veriyorlar müdüre, o da yapın diyor. Müdür nerde işe yarıyor,adam kayırma, torpil yapma öğretmenlere laf sokma başka ne işe yarıyor.solomonte' Alıntı:*cem62*' Alıntı:sibilim_ogretmeni' Alıntı:Ya müdürleri ne kadar çok seven varmış forumda
mesaj yazanların çoğu idareci galiba...ben bu konuda ÖMER DİNÇER i sonuna kadar destekliyorum...8 sene boyunca 3 müdür ile çalıştım bunlardan 2 si eğitimden uzak ,var olan imkanları kendi rahatlarına ve ODALARINA kullanan kişilerdi..çok zoruma giderdi bu haksız düzen ..helal olsun bir bakana bu konuyu sorun olarak gördü ki çok doğru tespit... EN GÜZEL ODA MÜDÜRLERİN ODASI tabiri benim için çok şey ifade ediyor....bilmeyenler ve görmek istemeyenler konuşmasın. lütfen..
Hocam, herkes kendi yaşadıklarına ve gördüklerine göre yorumlamışlar paylaşımınızı. Bir de kendinize göre yorumlamayın diyorsunuz. Ben de şu anda idareciyim gel gör bakalım nasıl bir odam var ve neler yapıyorum... Sizin yaşamış olduğunuz bu olumsuz tecrübeler sayılıdır her ilde. Adı müdür olup da hademeden bile kat kat zor şartlarda çalışanlar da var. Ayrıca bir oda düzenlemeyle oluyorsa bu işler ne kadar kolaymış eğitim-öğretimi düzeltmek...
Hocam tüm müdürler sizin gibi müdür değil. Herkesi kendiniz gibi zannediyorsunz. Ben 5. müdürle çalışıyorum. Yorumumnda bunlar ve çevremdekilere göre.solomonte' Alıntı:sibilim_ogretmeni' Alıntı:Oda düzenlemesiyle alakası yok. Genel bir mantaliteden bahsetmiş adam. Odayla olmaz tabiki herşey. Hükümet yanlısı biri değilim. Siz çok şanslısınız. İyi müdürlerle çalışmışsınız. Ancak müdürlerin %50 sinden fazlası gereksiz. Yaptıklarıyla, yapmadıklarıyla gereksizler. Müdür Baş Yrd ve diğer MüdürYRD leri yapıyor herşeyi. Müdür ne yapıyor Allah aşkına. Zaten bir iş olduğunda MüdürBaş Yrd ve diğer Müdür Yrd ler fikir veriyorlar müdüre, o da yapın diyor. Müdür nerde işe yarıyor,adam kayırma, torpil yapma öğretmenlere laf sokma başka ne işe yarıyor.
Müdürlük kaldırılsın bu kez de müdür baş yardımcıları ve müdür yardımcıları aynı konuma geçmeyecekler mi? Evet, sizin bu olumsuz örnekleriniz genelde düzenin oturduğu merkezi yerlerde daha çok görülüyor. Benim gibi kırsalda müdürlük yapanların sadece adı müdür... Ne yardımcı bulabilirsin ne memur ne de hizmetli... Kendimce bu konuyla ilgili diyorum ki bu konuda yapılacak çalışmaların hiçbir faydası olumlu yönü olmayacaktır. İşini bilen her şekidle yürütür işini. Acaba bu memlekette torpil kalkar mı?
Dediğiniz gibi sadece imza atıp bulunduğu odaya tüm kaynaklarla yatırım yapan müdürler de var ama bunlar sınırlı sayıdadır diye düşünüyorum. Bu aşamada bu tür çalışmalar yapılacağına daha öncelikli konulara yer verilmeli...
solomonte' Alıntı:*cem62*' Alıntı:sibilim_ogretmeni' Alıntı:Ya müdürleri ne kadar çok seven varmış forumda
genelde müdürleri çok sevdiğimiz için değil hocam bu tepkiler. müdürlerin de öğretmenler pek umurunda olmaz aslında, lakin burada kendi camiamızı savunma durumundayız bu adama karşı.*cem62*' Alıntı:sibilim_ogretmeni' Alıntı:Ya müdürleri ne kadar çok seven varmış forumda
solomonte' Alıntı:sibilim_ogretmeni' Alıntı:Hocam tüm müdürler sizin gibi müdür değil. Herkesi kendiniz gibi zannediyorsunz. Ben 5. müdürle çalışıyorum. Yorumumnda bunlar ve çevremdekilere göre.
Merak etmeyin, herkesi kendim gibi bilmiyorum. Ayrıca öyle bir genelleme yaptınız ki tüm müdürlerin % 50'sinden fazlasını bu kapsama aldınız. Mesele tek müdür meselesi değil. Ona bakarsanız önce düzenlemeye üstten başlamak gerek... Bakandan okul müdürüne kadar arada o kadar elden geçirilmesi gereken kişiler var ki... Ayrıca sizin de dediğiniz gibi okulların iş yükü çoğunlukla müdür yardımcılarında. İşi yürüten asıl onlar.
Bu mesele sadece okul müdürleriyle düzelecek bir konu değil... Milletçe önce zihniyetimiz değişmeli...
dervisahmet' Alıntı:en güzel oda formatörün olsun.