Ümit fakirin ekmeği işte ne yaparsın"Ayşen"' Alıntı:özür durumundan bahsetti olmayacak gibi konuştu arkadaşım...
hatta şöyle dedi öğretmenin eşinden 4 ay uzak kalması mı öğrencinin öğretmensiz kalmasın mı daha önemli hayırlısı herşeyin belli olmazadememre' Alıntı:Ümit fakirin ekmeği işte ne yaparsın"Ayşen"' Alıntı:özür durumundan bahsetti olmayacak gibi konuştu arkadaşım...
Bence Şubat ayında yapılacak ama bir kereye mahsus"Ayşen"' Alıntı:hatta şöyle dedi öğretmenin eşinden 4 ay uzak kalması mı öğrencinin öğretmensiz kalmasın mı daha önemli hayırlısı herşeyin belli olmazadememre' Alıntı:Ümit fakirin ekmeği işte ne yaparsın"Ayşen"' Alıntı:özür durumundan bahsetti olmayacak gibi konuştu arkadaşım...
nosTRa' Alıntı:iktidardan beklentilerim göz önüne alınırsa gelmiş geçmiş en iyi milli eğitim bakanı diyebilirim...
hakan' Alıntı:Bilgisayar sınıflarını yeniden düzenleyeceğiz dedi ilginç :lol:
"Ayşen"' Alıntı:hatta şöyle dedi öğretmenin eşinden 4 ay uzak kalması mı öğrencinin öğretmensiz kalmasın mı daha önemli hayırlısı herşeyin belli olmazadememre' Alıntı:Ümit fakirin ekmeği işte ne yaparsın"Ayşen"' Alıntı:özür durumundan bahsetti olmayacak gibi konuştu arkadaşım...
ozlem22' Alıntı:nosTRa' Alıntı:iktidardan beklentilerim göz önüne alınırsa gelmiş geçmiş en iyi milli eğitim bakanı diyebilirim...
ciddi değilsin herhalde![]()
nosTRa' Alıntı:ozlem22' Alıntı:nosTRa' Alıntı:iktidardan beklentilerim göz önüne alınırsa gelmiş geçmiş en iyi milli eğitim bakanı diyebilirim...
gayet ciddiyim hocam...
adememre' Alıntı:Bence Şubat ayında yapılacak ama bir kereye mahsus"Ayşen"' Alıntı:hatta şöyle dedi öğretmenin eşinden 4 ay uzak kalması mı öğrencinin öğretmensiz kalmasın mı daha önemli hayırlısı herşeyin belli olmazadememre' Alıntı:Ümit fakirin ekmeği işte ne yaparsın"Ayşen"' Alıntı:özür durumundan bahsetti olmayacak gibi konuştu arkadaşım...
nosTRa' Alıntı:ozlem22' Alıntı:nosTRa' Alıntı:iktidardan beklentilerim göz önüne alınırsa gelmiş geçmiş en iyi milli eğitim bakanı diyebilirim...
gayet ciddiyim hocam...
Eşiniz böteci değilse umutludur. Yok böteciyse onun durum daha vahim bizdenozlembote' Alıntı:adememre' Alıntı:Bence Şubat ayında yapılacak ama bir kereye mahsus"Ayşen"' Alıntı:hatta şöyle dedi öğretmenin eşinden 4 ay uzak kalması mı öğrencinin öğretmensiz kalmasın mı daha önemli hayırlısı herşeyin belli olmazadememre' Alıntı:Ümit fakirin ekmeği işte ne yaparsın"Ayşen"' Alıntı:özür durumundan bahsetti olmayacak gibi konuştu arkadaşım...
Sevgili eşim umutlu ama ben hiç değilim. iddaya girdik umarım o kazanır![]()
ozlem22' Alıntı:nosTRa' Alıntı:ozlem22' Alıntı:nosTRa' Alıntı:iktidardan beklentilerim göz önüne alınırsa gelmiş geçmiş en iyi milli eğitim bakanı diyebilirim...
gayet ciddiyim hocam...
memnun olabileceğimiz neler yaptı bu bakan şimdiye kadar??? bişeyler yaptı da biz mi göremedik acaba..her yaptığı, her söylediği bizim aleyhimize, bizim arkamızda olması gerekirken yerden yere vuruyor..öğretmenlik mesleği özellikle de bilişim teknolojileri öğretmenliği artık ayaklar altında :!:
sitelerdeyim' Alıntı:Üniversitelerde öğretmenlik bölümlerini tercih ederken 2 kere düşünmeli artık gençler. Bakanın konuşmalarından bunu anlıyorum. Ancak üniversitelerdeki öğretmenlik bölümlerinin kontenjanları da ihtiyaç göz önüne alınarak azaltılmalı. Bakan acı gerçeği vurguladım diyor özetle. Bir manada haklı.
:++:hakan35' Alıntı:Bizim Bakanımız değil o :verymad: