Hocam görüntü kalitesi nasıl ? Marka ismi gönderirseniz sevinirim?Hocam size tavsiyem ip kamera alın gizli kamera almayın. Allah korusun bakıcı çocuğunuza tokat attı, bunu gizli kamera ile tespit ettiniz. Ne yapacaksınız? En fazla sizde ona bi tane vurursunuz o da kolay değilçocuğunuza attığı tokadı geri alabilir misiniz? Ama evde net görülen ip kameradan bakıcının da haberi olur ve olumsuz bişey yapacaksa bakıcı için caydırıcı olur. O tokadı atmak aklının ucundan bile geçmez. Ben eve aldım bir tane baya memnunum. Ama çocuklar kreşe gittikleri için artık kullanmıyorum. Boşa çıktı. isterseniz markasını bi bakıp söyleyeyim. Bebek mağazalarından sakın alma 300-350 civarında. ben internetten 160 gibi bi rakama almıştım
Hocam model adı var mı?kingboss almıştım ben sorunsuz kullandım ucuz tavsiye ederim gecen sene 180 liraya almıştım
https://urun.n11.com/bebek-telsizi-...fi-kablosuz-ip-kamera-bebek-izleme-P102783791Hocam model adı var mı?
Genelde bu tarz kameralar hafıza kartına kayıt yapar.ip kameralar görüntüyü nereye kayıt ediyor?
hırsız kamerayı alıp giderse nasıl oluyor
Galiba son düzenleme ile 22 EURO oldu.Bakıcıya yavrunuzu emanet etmenin ne kadar yürek yakıcı olduğunu tahmin edebiliyorum Hocam. Bu konuda sizi anlıyorum ancak kameranın caydırıcı olması lazım. Yani gizli kamera yerine açıkta görünür olması lazım. Biz bakıcı ile baştan konuştuk: "Biz çocuğumuzu okuldayken de izlemek istiyoruz, onunla konuşmak istiyoruz." diye. Yani okanformula arkadaşın dediği gibi gizli kamera sadece bakıcının açığını yakalamak için vardır. Önemli olan bakıcının her daim kendine çeki düzen vermesi ve o yanlışı hiçbir zaman yapmaması.
Aşağıda linkini verdiğim kameradan Aliexpress'ten 2 adet almıştım. Kurulumu oldukça basit. Prize takılan bir adaptörü var ve wifi üzerinden ağa bağlanabiliyor. SD kart takabiliyorsunuz. Otomatik olarak kayıt yapıyor. En güzeli ise cep telefonundan kontrol edilebiliyor. Motorlu olduğu için kamera açısını da değiştirebiliyorsunuz. Çocuğumuza seslenebiliyor konuşabiliyoruz. Kameradan cep telefonuna gelen ses kalitesi çok iyi olmamakla birlikte iş görüyor. Ben geçen yıl aldığımda 116 TL'ye tekamül ediyordu. Şimdi doların artışı ile 165TL civarına geliyor. Türkiye fiyatları gereksiz derecede pahalı. Buna benzer çok ürün bulabilirsiniz Aliexpress üzerinden. Yalnız birden fazla alacaksanız size tavsiyem hepsini aynı anda sipariş vermeyin veya farklı satıcılardan alın. 2018 Ocak ayından itibaren Yurt dışı alışveriş limiti 30 Euro'ya çekildi. Farklı adres veya isimler altında her birini ayrı ayrı sipariş verirseniz sıkıntı çıkmaz veya 10 gün aralıklarla sipariş verirseniz yine sorun yaşamazsınız diye tahmin ediyorum.
https://www.aliexpress.com/item/VSt...608.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.26804c4dJHKwYU
Bakıcıya yavrunuzu emanet etmenin ne kadar yürek yakıcı olduğunu tahmin edebiliyorum Hocam. Bu konuda sizi anlıyorum ancak kameranın caydırıcı olması lazım. Yani gizli kamera yerine açıkta görünür olması lazım. Biz bakıcı ile baştan konuştuk: "Biz çocuğumuzu okuldayken de izlemek istiyoruz, onunla konuşmak istiyoruz." diye. Yani okanformula arkadaşın dediği gibi gizli kamera sadece bakıcının açığını yakalamak için vardır. Önemli olan bakıcının her daim kendine çeki düzen vermesi ve o yanlışı hiçbir zaman yapmaması.
Aşağıda linkini verdiğim kameradan Aliexpress'ten 2 adet almıştım. Kurulumu oldukça basit. Prize takılan bir adaptörü var ve wifi üzerinden ağa bağlanabiliyor. SD kart takabiliyorsunuz. Otomatik olarak kayıt yapıyor. En güzeli ise cep telefonundan kontrol edilebiliyor. Motorlu olduğu için kamera açısını da değiştirebiliyorsunuz. Çocuğumuza seslenebiliyor konuşabiliyoruz. Kameradan cep telefonuna gelen ses kalitesi çok iyi olmamakla birlikte iş görüyor. Ben geçen yıl aldığımda 116 TL'ye tekamül ediyordu. Şimdi doların artışı ile 165TL civarına geliyor. Türkiye fiyatları gereksiz derecede pahalı. Buna benzer çok ürün bulabilirsiniz Aliexpress üzerinden. Yalnız birden fazla alacaksanız size tavsiyem hepsini aynı anda sipariş vermeyin veya farklı satıcılardan alın. 2018 Ocak ayından itibaren Yurt dışı alışveriş limiti 30 Euro'ya çekildi. Farklı adres veya isimler altında her birini ayrı ayrı sipariş verirseniz sıkıntı çıkmaz veya 10 gün aralıklarla sipariş verirseniz yine sorun yaşamazsınız diye tahmin ediyorum.
https://www.aliexpress.com/item/VSt...608.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.26804c4dJHKwYU
Genelde bu tarz kameralar hafıza kartına kayıt yapar.