nese1982 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,973 31 Mayıs 2012 #1 mrb arkdaşlar giriş sayfası babylon olmuş. nasıl kaldıracam. win 7 yüklü
nese1982 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,973 31 Mayıs 2012 #4 biri yardım etsin. forumda bilen var. daha önce çözdüm ama o konuyu bulamadım. nasıl çözdüğümü de unuttum
biri yardım etsin. forumda bilen var. daha önce çözdüm ama o konuyu bulamadım. nasıl çözdüğümü de unuttum
M mudamet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 716 31 Mayıs 2012 #5 internet explorer için >>> araçlar / internet seçenekleri / gelişmiş / sıfırla
R rasim Site Gezgini Mesajlar 38 31 Mayıs 2012 #6 arkadaşlar combofix i kullanın bu tarz problemleri çözüyor
gringo Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 999 1 Haziran 2012 #7 program ekle kaldır. Bu basit şeyi neden sordunuzki?
nese1982 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,973 2 Haziran 2012 #8 GRİNGO' Alıntı: program ekle kaldır. Bu basit şeyi neden sordunuzki? Genişletmek için tıkla ... hallettim. daha önceden program ekle kaldır bi işe yaramamıştı. pc yeniden açınca yine geliyodu. internet seçenekleri ya da regedit de işe yaramamıştı.
GRİNGO' Alıntı: program ekle kaldır. Bu basit şeyi neden sordunuzki? Genişletmek için tıkla ... hallettim. daha önceden program ekle kaldır bi işe yaramamıştı. pc yeniden açınca yine geliyodu. internet seçenekleri ya da regedit de işe yaramamıştı.