babalar gününde babalarımızn isimleri :)

Kodla Büyü

61>34

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bir arkadaşımız baba ismiyle ilgili fıkra paylaşmış, bende ondan esinlenerek onların bu özel gününde burda kocaman harflerle isimlerini paylaşalım diyorum.. ilk olarak ben payşayım **AHMET**

allah rahmet eylesin hocam.. balık misaliyiz hepimiz, suyun değerini dışına çıkınca anlıyoruz..

06.06.2012 de babamı kaybettim. Babanızla aranız nasıl bilmem ama eğer yaşıyorsa onun hoşuna gidecek birşeyler yapın veya yaptığınız şeylerden memnun değilse hiç yoktan gönlünü almaya çalışın. Vefat etmiş tüm baba, anne ve yakınlarınıza Allah'tan rahmet diliyorum.

benim de Kemal :)

babası annesi ölenlere allah rahmet etsin, yaşayanlara da Allah hayırlı, uzun ömür nasip etsin, kıymetlerini bilenlerden oluruz inş.

Tüm vefat eden babaları Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Babamsız geçen ikinci babalar günüm ve baba olarak geçirdiğim ilk babalar günüm.

Mustafa. 2003 yılında hakkın rahmetine kavuştu. Evlenirsem çocuğumun adı Mustafa olacak inşallah.

boteakif' Alıntı:
Tüm vefat eden babaları Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Babamsız geçen ikinci babalar günüm ve baba olarak geçirdiğim ilk babalar günüm.

tüm ölen yakınlarınızı Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun inşallah.
sizinde ilk babalar gününüz kutlu olsun hocam, tüm babaların babalar günü kutlu olsun

BBNET
Geri