Başlangıçta açılan programı silemiyorum

Kodla Büyü

sehergin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ana bilgisayara flax diye bir yazılım yüklemek istedim. Ama idirdiğim program sohbet programı çıktı ve kendini direk başlangıca kurdu. Regedit'te girip silmeye çalıştım, msconfig ayrlarından tümünü devre dışı bırak yapmayı denedim hala olmadı. Sanırım virüs bulaştı tarama yapıyorum (hala yapıyor) trojen buluyor. Google yerine imegoogle diye bir sayfa açılıyor başlangıçta. Ve bilgisayarı yeniden başlat dediğim zaman başlamıyor da ben kasadan resetlediğimde yeniden başlıyor.
Sizce ne yapmalıyım? Bana yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler...

Hocam çeşitli antivirüslerle tarayıp sonuç almaya çalışacaksın.ZAten yapılması gerekenlerin çoğunu yapmışsın.Ondan sonra da geriye zaten bi yol kalıyor.O da format...
Kolay gelsin.

Hocam akılımıza gelenlerin hepsini yapmışsın. yigido03 hocama katılıyorum.

Ama sorunu başka şekilde çözerseniz de lütfen bunu bizimle paylaşın. Kolay gelsin.

Hocam çalışmalarım devam ediyor. Biraz yol katetti sanırım. Ama henüz tamamlanmadı. Gelimelerden sizleri haberdar edeceğim :) inatla "NO FORMAT" diyorum :x

slmlar dün akşam bilgisayarda bi yazı arıyordum yani internette bir kaç siteye girdim yazı aradım ve onların arkasından başlangıç sayfasına baktığımda imegoogle diye bi sayfa çıktı ve bilgisayara reset attım ve arkasından java programına ait bir sohbet film sporprogramı çıktı ben bu programı nasıl ortadan kaldırabilirim her bilgisayarı açtığımda o program çıkıyor

.

Virüs taramalarını güvenli kipte yapalım. Trojanler silindikten sonra yine güvenli kipte regedit ve msconfigden silelim.

VOLKAN85 hocam. Ne yazık ki tüm uğraşlarım hiç bir sonuç vermedi. Günlerce uğraştım ama formatsız olmuyor. Eğer başka bir çözüm bulursan haberdar edersen sevinirim. Kolay gelsin :)

Geri