Başkanlık panına imza yetkisi verilmesi

Kodla Büyü

adadeniz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
İyi gunler arkadaşlar
Apartman toplantısı yapacağız netten gündem maddelerine baktım
Divan seçimi
....
.....
Gibi madde gordum. Bu
Ne demek?

başkanlık makamı (başkan) olarak da kabul edebilirsiniz. apartmanın tamirat / tadilat / temizlik / bakım / mal alımı gibi işlemleri için başkanın karar verebilmesi, harcama yapabilmesi için o yetkiyi alması gerekir.

BaRBaRYaN' Alıntı:
başkanlık makamı (başkan) olarak da kabul edebilirsiniz. apartmanın tamirat / tadilat / temizlik / bakım / mal alımı gibi işlemleri için başkanın karar verebilmesi, harcama yapabilmesi için o yetkiyi alması gerekir.
Hocam sonraki madde
Yöneticinin ibrası.....(yani eski yöneticinin yaptığı çalışmalardan dolayı aklanması... sıkıntı yok denmesi. Buna ok)
Yeni yönetici seçimi

Bu durumda bu başkanlık pani seçilecek yeni yöneticiyi veya göreve devam ettirilecek eski yöneticiyi mi kastediyor yoksa toplantı başında seçilen divan başkanını mi kastediyor?
Çünkü başkanlık ibaresi sadece divan için kullanılmış gündem maddelerinde. Diğerinde yönetici

Re: Ynt: Başkanlık panına imza yetkisi verilmesi

Ne alaka
"Divan başkanı", sadece toplantının gündem maddelerine uygun olarak, sağlıklı yürümesini sağlar.
O kadar.

adadeniz' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
Hocam sonraki madde
Yöneticinin ibrası.....(yani eski yöneticinin yaptığı çalışmalardan dolayı aklanması... sıkıntı yok denmesi. Buna ok)
Yeni yönetici seçimi

Bu durumda bu başkanlık pani seçilecek yeni yöneticiyi veya göreve devam ettirilecek eski yöneticiyi mi kastediyor yoksa toplantı başında seçilen divan başkanını mi kastediyor?
Çünkü başkanlık ibaresi sadece divan için kullanılmış gündem maddelerinde. Diğerinde yönetici
..
@cobol hocamın da söylediği gibi divan (oturum) başkanının görevi sadece toplantıya başkanlık etmek. "başkanlık panı" kısmına gelince; bazı apartmanlarda 1 adet yönetici bulunması yeterli iken büyük sitelerde yönetim kurulu oluşturulur. Başkan - yardımcı - sayman - vb... Yani yönetim tek bir kişide değildir. O nedenle yönetici ibaresi kullanılmamıştır.

BBNET
Geri