müdür yarcımcımız lüleburgaz'dan geldi tabletini de ordan vermişler şimdi şarj sorunu varmış bu tableti garantiye nasıl göndericez kayıt açamıyorum başka okuldan verildiği için ne yapmam lazım arkadaşlar?
hocam bizim okuldaki kişilerin adını yazınca kayıt çıkıyor ama yeni gelen öğretmenin adını yazınca çıkmıyor herhangi bi kayıtsetetik' Alıntı:Merhaba hocam,
Nakil gelen öğrencilerin tabletlerinde diğerlerinde olduğu gibi arıza kaydı açabilmiştim.
Ama sistem yakın zamanda güncellendi ve bugün bizim dağıttığımız tabletlere de arıza kaydı giremedim. Sanırım sistem üzerinde çalışma var o yüzden.
nasıl olacak hocam bu dediğiniz o okuldan kayıt açılıp tablet oraya geldikten sonra bizemi yönlendirmelerini isteyeceğiz ?kemalatik' Alıntı:Geldiği okulunun pybs'den sizin okula göndersinler hocam. Siz de yine pybs'den kabul yapmalısınız.
yok hocam halletmedim daha yarın geldiği okulu arayıp nakil yapabilirlerse sistem üzerinden yapmalarını isteyeceğim...Determinant' Alıntı:Halletiniz mi hocam bende de şu an böyle bir sorun var.
haricen eskiden okulda yedek görünen tabletleri seri no ile aratınca çıkıyordu. Mevcut sistemde o tabletler artık seri no ile de sistemde görünmüyor. Onların arıza kaydını nasıl oluşturacağız acaba ? :?