başka okuldan gelen tablete nasıl arıza kaydı açıcaz

Kodla Büyü

yusufcuk51

Seçkin Üye
Seçkin Üye
müdür yarcımcımız lüleburgaz'dan geldi tabletini de ordan vermişler şimdi şarj sorunu varmış bu tableti garantiye nasıl göndericez kayıt açamıyorum başka okuldan verildiği için ne yapmam lazım arkadaşlar?

Re: başka okuldan gelen tablet'e nasıl arıza kaydı açıcaz

Merhaba hocam,
Nakil gelen öğrencilerin tabletlerinde diğerlerinde olduğu gibi arıza kaydı açabilmiştim.
Ama sistem yakın zamanda güncellendi ve bugün bizim dağıttığımız tabletlere de arıza kaydı giremedim. Sanırım sistem üzerinde çalışma var o yüzden.

evet arkadaşlar yok mu bilen birisi acil göndermem gerekiyor...

setetik' Alıntı:
Merhaba hocam,
Nakil gelen öğrencilerin tabletlerinde diğerlerinde olduğu gibi arıza kaydı açabilmiştim.
Ama sistem yakın zamanda güncellendi ve bugün bizim dağıttığımız tabletlere de arıza kaydı giremedim. Sanırım sistem üzerinde çalışma var o yüzden.
hocam bizim okuldaki kişilerin adını yazınca kayıt çıkıyor ama yeni gelen öğretmenin adını yazınca çıkmıyor herhangi bi kayıt

Geldiği okulunun pybs'den sizin okula göndersinler hocam. Siz de yine pybs'den kabul yapmalısınız.

kemalatik' Alıntı:
Geldiği okulunun pybs'den sizin okula göndersinler hocam. Siz de yine pybs'den kabul yapmalısınız.
nasıl olacak hocam bu dediğiniz o okuldan kayıt açılıp tablet oraya geldikten sonra bizemi yönlendirmelerini isteyeceğiz ?

müşteri hizmetlerini aradım mesai saatleri dışında aramışım bunların mesai saatleri hangi aralıkta ?

Kastettiğim o değil hocam PYBS'de Ürün Kabul ve Ürün Çıkış menüsü var-dı! (Arayüz değişmiş). Bu olmazsa dediğiniz gibi yapabilirsiniz.

Halletiniz mi hocam bende de şu an böyle bir sorun var.

haricen eskiden okulda yedek görünen tabletleri seri no ile aratınca çıkıyordu. Mevcut sistemde o tabletler artık seri no ile de sistemde görünmüyor. Onların arıza kaydını nasıl oluşturacağız acaba ? :?

Determinant' Alıntı:
Halletiniz mi hocam bende de şu an böyle bir sorun var.

haricen eskiden okulda yedek görünen tabletleri seri no ile aratınca çıkıyordu. Mevcut sistemde o tabletler artık seri no ile de sistemde görünmüyor. Onların arıza kaydını nasıl oluşturacağız acaba ? :?
yok hocam halletmedim daha yarın geldiği okulu arayıp nakil yapabilirlerse sistem üzerinden yapmalarını isteyeceğim...

BBNET
Geri