başka bilgisayardan web sitesi güncelleme

Kodla Büyü

demir10

Site Gezgini
Bana bir başka okulun web sitesini güncelleme görevi verdiler. Okulun ftp şifresini biliyorum...Ben kendi bilgisayarımdan o okulun web sitesini güncelleyebilir miyim? İlla dosyaların olduğu bilgisayardan mı güncelleme yapmak zorundayım. Yardımcı olursanız çok sevinirim

ftp bilgileri varsa elinizde istediğiniz pc den güncellersiniz. HTML ile başınız çok ağrıyacak gibi... :)

okulun ftp deki dosyalarını kendi bilgisayarına indirrisin olur biter hocamm. yattığın yerden değiştirirsin sonra

Hocam ironi yapıyor herkeste ciddi ciddi cevap veriyor.. :mrgreen: yani sanıırm öyle, yani inşallah öyledir. :++:

amip33' Alıntı:
Hocam ironi yapıyor herkeste ciddi ciddi cevap veriyor.. :mrgreen: yani sanıırm öyle, yani inşallah öyledir. :++:
Temennimiz o ama sanırım daha önce site ile hiç uğraşılmamış. :roll:

Demhar' Alıntı:

Arkadaşlar yani bilişim dünyası içinde olarak birbirimizi en iyi biz anlarız. Bir insan hayattaki herşeyi bilemez. Sadece hayatında daha önce tecrübe ettiği yaşadığı şeyleri bilir.
10 yılı geçmiştir bilgisayar dünyasının içindeyim ama ne programlamadan ne de web sitesi hazırlamaktan anlamam. Hep teknik servis işi yaptım. Masaüstü yada notebook birçok sorunu halledebilirim, gerek donanımsal gerekse programlarla alakalı. Tabi hala bir çok şey için yine internetten araştırma yapıyorum. Mesela ilk defa karşılaştığım sorunlarla.
Tabi üni.de programlamayıda, site yapımınıda görmüştük ama aradan yıllar geçti ve hiç ihtiyacım olmadı daha çok tamir işlerini yaptığım için web ve programladan nerdeyse bende hiç anlamam.

BBNET
Geri