A akzabat Aktif Üye Mesajlar 166 16 Haziran 2011 #1 Karne töreninde öğrencilere vermek için farklı örnekler hazırladım. Sizinde işinize yarar umarım. Kulladığım yazı fontu da bu: Ekli dosyalar basaribelgesi.rar basaribelgesi.rar 5.8 MB · Görüntüleme: 6,194 chanc___.rar chanc___.rar 43.4 KB · Görüntüleme: 3,439
Karne töreninde öğrencilere vermek için farklı örnekler hazırladım. Sizinde işinize yarar umarım. Kulladığım yazı fontu da bu:
gakgoskentli Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 693 17 Haziran 2011 #3 mebbis' Alıntı: Teşekkürler hocam bi bakalım inşallah Genişletmek için tıkla ... Sayın hocam başka isim yokmuydu keşke ADOBE yapsaydınız en azından yabancı mebbis kanıma dokunuyor.
mebbis' Alıntı: Teşekkürler hocam bi bakalım inşallah Genişletmek için tıkla ... Sayın hocam başka isim yokmuydu keşke ADOBE yapsaydınız en azından yabancı mebbis kanıma dokunuyor.
D darkberggg Üye Mesajlar 13 22 Ocak 2015 #12 Tek kelime ile harika... Teşekkürler sayın hocam, ellerinize sağlık...
gunhkn Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 248 22 Ocak 2015 #13 Word' ü görünce kötü olur demiştim ama gayet güzel olmuş. Tebrik ederim.
mcö Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 252 6 Nisan 2017 #25 Bende bunu internetten indirip düzenleme yapmıştım. Buna da bakabilirsiniz. Bu biraz daha ilkokul seviyesi . Ekli dosyalar stün Başarı Belgesi.rar stün Başarı Belgesi.rar 288.9 KB · Görüntüleme: 110
Bende bunu internetten indirip düzenleme yapmıştım. Buna da bakabilirsiniz. Bu biraz daha ilkokul seviyesi .
C carismatic_s Site Gezgini Mesajlar 52 7 Haziran 2017 #29 Bende kendi okulumda öğrencilerime vermek için hazırladım güle güle kullanın Ekli dosyalar DUMLUPINAR BAŞARI BELGESİ.rar DUMLUPINAR BAŞARI BELGESİ.rar 1.2 MB · Görüntüleme: 69 DUMLUPINAR.JPG 87.2 KB · Görüntüleme: 220
B bloodtwister Aktif Üye Mesajlar 184 7 Haziran 2017 #30 teşekkürler emeğinize sağlık mesajımız bulunsun