Başöğretmenlik tazminatımı alamıyorum

Kodla Büyü

e_melek

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar. 2 eylül tarihinden itibaren başöğretmenlik haklarını kazandım ama aylardır maaşıma yansımıyor tazminat. Müdür yardımcısı sistemde sertifikanın görünmediğini söyledi. Benimle birlikte gö reve başlayan arkadaşlar ekim ayından beri tazminat alıyormuş ben bu ayda alamayacağım. Ayrıca geriye dönük yani 2 eylül tarihinden itibaren alır mıyım tazminat? Müdür yardımcısı alabileceğimi söyledi ama bunada pek inanmadım. Bilgisi olan var mı?

Merhaba arkadaşlar. 2 eylül tarihinden itibaren başöğretmenlik haklarını kazandım ama aylardır maaşıma yansımıyor tazminat. Müdür yardımcısı sistemde sertifikanın görünmediğini söyledi. Benimle birlikte gö reve başlayan arkadaşlar ekim ayından beri tazminat alıyormuş ben bu ayda alamayacağım. Ayrıca geriye dönük yani 2 eylül tarihinden itibaren alır mıyım tazminat? Müdür yardımcısı alabileceğimi söyledi ama bunada pek inanmadım. Bilgisi olan var mı?
Geriye dönük alırsınız hocam? (Kesin :))

Video izlerken atlattiniz mi program kullanıp

Okul idaresi sertfika onayı yaptı mı?
Siz sertifikayı indirdiniz mi?
İlk başlangıcınız Eylül 2005 4/C'li olarak mıydı?

ne demek alamıyorum hocam. yaz dilekçeni ver idarene cevabını al. beğenmiyorsan verdikleri cevabı götür mahkemeye ver. sendikan varsa sendikan versin mahkemeye. geriye dönük de alırsın. hatta bir kişinin kusuru varsa tazminat davası da aç. ne bu böyle. oyuncak mı? milletin ekmeği bu. ekmekle oynanmaz.

Düzenleme: 1 Eylül 2025 – 30 Ocak 2026 tarihlerinde gerçekleşecek. siz nasıl 1 günde bitiyor hocam sene başında alırsın bu sene videoları izlediysen anlamadım sizin konuyu

• Beğen
Tepkiler: msa
2 eylül itibarıyla eğitimim bitti.Sertifika mebbisten ekim maaşının yapıldığı sistemin kapandığı günün sabahı geldi indirdim ve idareye gönderdim. Bu ayda sertifikanın ilçenin maaş bölümü sisteminde görünmediğini söylüyor mdr yardımcımız bu ayda olmadı diyor yani benim ilçeye gidip tüm adımları işlemleri kendim mi yapmam gerekiyordu? Kendilerinin olmayınca umursamıyorlar

ilksms
Geri