Bağımsız özerk doğu bölgesine sağlam adımlar !

Kodla Büyü
fatherboard' Alıntı:
Hocam bunlar avrupa birliğinde sürekli uygulanan yasalar birisi hayvancılık ve tarım yapacaksa tabiklide izin alacak...Sanki dağ köyleri meralar büyükşehir oldu bu nasıl yaklaşımdır yav...Eleştirmek için eleştri yani bu kadarınada pes...Bu arada ben bursanın göbeğindeyim ve hala şehrin göbeğinde bile besleyenler var..Keşke kontrol olsada bu arkadaşlara da ceza yazılsa.....Bu arada şunuda belirtiyim bir sonraki seçimde bu hükümetede oy vermeyi düşünmüyorum ama sırf eleştri olsun diye karşı durmak için saçma sapan eleştirileri gördükçe acaba diyorummm....
:++: :++: :++:

agazi' Alıntı:
fatherboard' Alıntı:
Hocam bunlar avrupa birliğinde sürekli uygulanan yasalar birisi hayvancılık ve tarım yapacaksa tabiklide izin alacak...Sanki dağ köyleri meralar büyükşehir oldu bu nasıl yaklaşımdır yav...Eleştirmek için eleştri yani bu kadarınada pes...Bu arada ben bursanın göbeğindeyim ve hala şehrin göbeğinde bile besleyenler var..Keşke kontrol olsada bu arkadaşlara da ceza yazılsa.....Bu arada şunuda belirtiyim bir sonraki seçimde bu hükümetede oy vermeyi düşünmüyorum ama sırf eleştri olsun diye karşı durmak için saçma sapan eleştirileri gördükçe acaba diyorummm....
:++: :++: :++:
Arkadaşlar Büyükşehir belediyelerinin sınırının il mülki sınırı olarak genişlemesi ne demektir? Ben alayamadım tam olarak aydınlatır mısınız?

eryilmaz' Alıntı:
furkanefe' Alıntı:
Niye SSK'yı lideriniz soyup soğana çevirdiğinde; sınavsız tüm hemşehrilerini kurumda işe aldığında, sskyı batırdığında... sizin sevdalısı olduğunuz insanlar yandaşlarına bankalardan milyardolarları hortumladığında neredeydiniz... Şimdi yoksula, fakire, muhtaça sosyal yardımlar, maaşlar verildiğinde...huzurlu mutlu hayat sürdükleri için mi rahatsız oluyorsunuz....Herkesin keyfi gıcırdı... SPK DANIŞTAY SAYIŞTAY ANADOLU AJANSI MALİYE her yere kendi ideolojinizdeki adamlar yerleştirilirken rahattınız. Buralara millet halk gelince mi rahatsız oldunuz.... Sonuna kadar... Ölümüne sevdalıyız bu halk kahramanına...

Siz bu gazellerinizi 10 yıldır anlatıyorsunuz.... İşinize geleni yazıyorsunuz.....
Ağrıdaki örgüt çökertildi diye mi rahatsız oluyorsunuz.... PKK'ya en ağır darbeler indirildi diye mi rahatsız oluyorsunuz... İRANA, ALÇAK SURİYEYE muhalef olundu diye mi rahatsız oluyorsunuz....
Millet artık sizin gazoz ağacı laflarınıza kanmıyor...... kanmayacak da...............
Halk en güzel kararı verir.. Bir siz akıllı değilsiniz...

Hocam bu kadar büyük bilgi birikimine sahip olmana güvenerek biraz araştırıp bir kaç soruma cevap verebileceğini düşünüyorum. Umarım bu yazdıkların bilginin eseridir, kulaktan dolma kırık dökük cümleler değeldir de bu sorularıma cevap verebilirsin.

1-SSK tarihinde en büyük zarar ne zaman ve neden verilmiştir?
2-SSK gibi kurumların zarar etmesi mi kar etmesi mi bu kurumların halk yararına çalıştığını gösterir?
3-Kurumlara bir ideolojiden insanlar yerleşirken sizin adamlarınız, diğer ideolojiden yerleşince HALK mı oluyor?
halk yerine BİZİM ADAMLARIMIZ kelimesini neden kullanamadın, yoksa HALK olmak sadece belli bir ideolojiye mensup olmak mıdır ?
4-Daha düne kadar SIFIR SORUN politikasını tamamen sahiplenip eleştirmeyen seçmenlerin(ki bunlardan biri de bendim), bu gün SIFIR DOST politikasını da sahiplenip eleştirmemesi nasıl bir paradoks ortaya koymaktadır(Ben en azından hala SIFIR SORUN politikasını savunuyorum.)?
Bir birine zıt iki şeyi de bu kadar kısa sürede sorgulamadan sahiplenmek için kendinize nasıl gerekçeler sunuyor yada hangi özel eğitimden geçiyorsunuz ?
5-PKK ya en ağır darbeler vurulduğuna göre şu anda Oslo da hastanelerin yoğun bakım servisleri dolup taşmakta mıdır. Değilse bu ülke de son 15 yıl içerisinde PKK nın en etkin olduğu ve şehir işgallerine kalkıştığı dönem hangi dönemdir.
6- Son cümlenizde yine bahsettiğiniz HALK hangi HALK tır. Önceki cümleleriniz de ki gibi yine belli bir ideoloji mi kastedilmektedir ?

Hocam sorularım ağır gelebilir, eğer böyle bir durum olursa özür dilerim PM den mesaj atarsanız cevapları gönderirim.
Daha sonra PM me bir arkadaşım atmış ben cevaplara zaten bakmadım KPSS cevapları olduğunu görünce sildim. Kimseden 10bin lira almadım dersiniz. Örneklerle sabittir beraat kararı çıkacaktır. Endişeye gerek yok ;)

O kadar çok bilen insan var bu forum da, bu soruları hiç biri görmedi mi ???
Atıp tutmaya gelince mangalda kül bırakmayanlar, basit bir kaç soruya neden cevap vermiyorsunuz...
Yoksa bütün bildikleriniz ezberlenmiş bir kaç cümleden mi ibaretti ?

Hani ünv. hocalarımız bazen belli konu başlıkları verir de sınavda 1-2 ekstra soru da sorardı ya, hepimiz çalışmadığımız yerden gelen sorularla ters köşe olurduk.. :D sanırım böyle bir durum çıktı ortaya.

Neyse sonuçta bu bir sınav değil üstelik zaman kısıtlaması da yok işte google ararsınız yada ABİ lerinize sorarsınız. Hem kitap defter açmakta serbest bütün bunlara rağmen bu sorulara cevap veremiyorsanız daha fazla atıp tutma olmasın mümkünse...

BBNET
Geri