Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var iki okul var bunlardan biri Çpl diğeri İ.h. ortaokulu ikisinede ne okul aile birliğinden ne çevreden herhangi bir bağış,yardım vs gelmiyor.Bu durumda olan arkadaşlar tefbis de ne gibi işlemler yapmamız gerekiyor.
Yok hocam yatırılmamış hatta veli bizden bekliyo okul yardım edecekmi diye.
Geçen yıl 5 tl ben yatırmıştım boş kalmasın hesap diye.
Şimdi sadece o var nasıl bir işlem yapmam lazım.
Bizim okulda tefbise ben bakıyorum ordan biliyorum hocam. Okul aile birliği hesabına para girdisi yoksa tefbise işleyeceğin herhangi bir gelir olmaz. İşin rahat yani
Anlaşıldı o zaman iki hesabada 5 tl daha yatırayım.
Gelecek yıla devir mi yapıyoruz sonrasında.Gelir gider olmayınca tefbisin kullanımınıda bilmiyoruz.
Abi devlet para göndermiyo, bağış yapan yok senin dert ettiğin şeye bak. Bir komisyon kararı alın. Herhangi bir bağış yok diye. Kapansın gitsin. Bakanın açıklamalarından sonra yüzleri kızarmayacaksa gelip sorsunlar.
bağış hesabıyla devletin yaptığı yardım aynı hesaba yatıyorsa hesapların birbirini tutması için işlenmesi gekir diye düşünüyorum. Zaten tefbis işi yan yattı bence. Müfettişler de ne olduğunu bilmiyor. Kaldırılacağını düşünüyorum..