delulojouh
Aktif Üye
dayanılmaz iğne gibi batan kaşıntılarla doktora gittim hertarafım kıpkırmızı noktalar olmuştu..doktor ürtiker dedi halk dilinde kurdeşen deniliyormus..alerji ilacı verdi..2-3 ay oldu gecmiyor bu delirtiyor insanı güneşte 2 dk yürütmüyor.vücut ısısı arttığı zamanlarda oluyor..3 farklı doktora gittim ilac verip gönderiyolar...yok mu bu hastalık başına gelipte kurtulan ya.heyecanlanınca,spor yapıca hemen baslıyor her tarafıma iğne gbi batmaya.berbat bir durum

şöyle bir fikir çıkmış annemden."Acaba para sorunumu var, parası mı yetmiyor" gibi. Aslında maddi olarak sıkıntım yoktu çok şükür ama gene de aileye fazla yük olmamak için dikkat ederdim(malum son sene masraflar artıyor). Neyse ben evden para istiyorum misal 100 istiyorum 200, 250 istiyom 350 geliyor. Sonra benim hastalık yavaş yavaş geriledi ve bitti. Yani sorun maddi olarak az harcamaya çalışmam, o da beni strese sokuyormuş. Ha belki de başka birşeydi stres kaynağım ama zamanla geçti gitti. Şu anda arada sırada çok yürürsem ya da çok ayakta durursam(askerde çok sıkıntı çektim) ayaklarım biraz kabarıyor ve kaşınıyor. O da bir süre sonra geçiyor.