BİT Dersi Temel Kavramlar Slayt

Kodla Büyü

only61

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar müfredata uygun olarak hazırladım ama güncel olsun diye ben de biraz katkı sağladım.
Derslerde işimizi görsün öğrencilere sunum yapalım diye kaynak olarak son güncel ders kitabını, çeşitli slaytları ve kendi güncel bilgilerimi kullandım.
Umarım beğenirsiniz.

Ekli dosyalar

forumda 'bilgisayar ve sağlık' konulu sunuda kitaba göre hazırlanmış sonraki konu için tavsiye dederim...

Çok teşekkürler güzel bir çalışma yanlız bit ve byte kavramları daha matematiksel ayrıntılı işlense daha güzel bir çalışma olurdu çalışma için teşekkürler....

Genel olarak güzel ama bazı fotolar çok saçma, çalışma için teşekkürler

birkan' Alıntı:
Genel olarak güzel ama bazı fotolar çok saçma, çalışma için teşekkürler

Espiri olsun diye koydum bazı fotoları ama şu anda sunu üzerinde sadeleştirme ve foto operasyonu düzenliyorum...olumlu eleştiriler her zaman iyidir...
Güncel halini tekrar yüklerim...ben de herkese teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar slaytta bazı değişiklikler yaptım ve yeniden yükledim. İlk sayfada ki dosya değişmiştir ama ben buraya da yüklüyorum.

Yapılan değişiklikler:
gereksiz kelimeler kaldırılmış ve cümleler anlamları bozulmadan sadeleştirilmiştir
öğrencilerin daha iyi görmesi için puntolar büyütülmüştür.
bazı resimler silinmiş bazıları değişmiştir.
gereksiz yerler kaldırılmıştır.

Bir arkadaş bit byte kavramını detaylandırsaydın keşke demiş ama ders kitabında ve müfredatta henüz o konuya gelinmedi ayrıca çocukların çoğu bit byte kavramını gerçekten biliyorlar.alttan gelen nesil çok hakim bu konulara. yine de ilerleyen haftalarda hazırlayacağım slaytlarda bu konuyu da detaylı aktaracağım inşallah...,
yeni slaytlar hazırlıyorum...olumlu eleştirilerinize her zaman açığım....teşekkürler.

Ekli dosyalar

BBNET
Geri