ttalan46' Alıntı:
theghost83' Alıntı:
ttalan46' Alıntı:
Video'da Başbakanımızın birkaç sözü yanlış anlaşılmış ne demek istediği tam olarak verilmemiştir. Bu ifadelerin çoğunu tam olarak ben tv dinlemiştim ve bu sözlerin bir kısmı çarpıtılmıştır. Video'daki sözlerin bir kısmı da kesilmiş ve öncesi - sonrası verilmemiştir. Ama bir kısmında da doğruluk payı vardır. farklı dönemlerde fikirlerini değişmiştir. Bunun nedeni de her doğrunun her yerde ve her zaman söylenmesinin doğru olmadığını düşünüyorum. mesela başörtüsü meselesinde ilk başbakan olduğunda çözmeye çalışsaydı hemen siyasetten atılırdı ve ilk zamanlarda çok sıkıntı çektiğini hepimiz biliyoruz. Bu arada başbakanımızın düşüncelerinin bir kısmını da onaylamadığım olmuştur. Yanlışlarıda vardır. Benimle aynı fikirde olmayanlar vardır ama ben sadece fikirlerimi ilettim. yanlışlarım olabilir. Teşekkürler

uhaha:

uhaha:

uhaha:

uhaha:
yurdumun güzel insanlarının çoğuda böyle düşünüyor

.
saf benim milletim temiz..D
hocam biz safız, kirli olanlar kesinlikle sizlersiniz. Önceden sizler saftınız, bırakında şimdi bizler saf olalım. İlerde temizlenirsiniz....
siz biz muhabbeti yapan insanlara o kadar çok sinir oluyorum ki.
Sanki başka ülkenin insanlarıyız.
Yorum yapamıyorsan yapma o zaman, insanları ötekileştirmeye gerek yok.
Siz öyleydiniz biz böyleyiz. Bu nasıl bir laftır.
Ama doğru Sayın Başbakanımız böyle konuşurken konuşmamak olmaz.
Ben hepsini geçtim, bu videoyu da geçtim, bu öğretmen camiasının hala nasıl savunduğunu akıl sır erdiremiyorum.
Bize söylenenler, yapılanlar ortada.
Ya ben farklı bir ülkedeyim, ya da sadece ben bu haberleri izliyorum.