BİR BAŞBAKAN İKİ ERDOĞAN

Kodla Büyü
Zizu_' Alıntı:
ttalan46' Alıntı:
theghost83' Alıntı:
ttalan46' Alıntı:
Video'da Başbakanımızın birkaç sözü yanlış anlaşılmış ne demek istediği tam olarak verilmemiştir. Bu ifadelerin çoğunu tam olarak ben tv dinlemiştim ve bu sözlerin bir kısmı çarpıtılmıştır. Video'daki sözlerin bir kısmı da kesilmiş ve öncesi - sonrası verilmemiştir. Ama bir kısmında da doğruluk payı vardır. farklı dönemlerde fikirlerini değişmiştir. Bunun nedeni de her doğrunun her yerde ve her zaman söylenmesinin doğru olmadığını düşünüyorum. mesela başörtüsü meselesinde ilk başbakan olduğunda çözmeye çalışsaydı hemen siyasetten atılırdı ve ilk zamanlarda çok sıkıntı çektiğini hepimiz biliyoruz. Bu arada başbakanımızın düşüncelerinin bir kısmını da onaylamadığım olmuştur. Yanlışlarıda vardır. Benimle aynı fikirde olmayanlar vardır ama ben sadece fikirlerimi ilettim. yanlışlarım olabilir. Teşekkürler
:puhaha: :puhaha: :puhaha: :puhaha:

yurdumun güzel insanlarının çoğuda böyle düşünüyor:D.

saf benim milletim temiz..D
hocam biz safız, kirli olanlar kesinlikle sizlersiniz. Önceden sizler saftınız, bırakında şimdi bizler saf olalım. İlerde temizlenirsiniz....

siz biz muhabbeti yapan insanlara o kadar çok sinir oluyorum ki.
Sanki başka ülkenin insanlarıyız.
Yorum yapamıyorsan yapma o zaman, insanları ötekileştirmeye gerek yok.
Siz öyleydiniz biz böyleyiz. Bu nasıl bir laftır.
Ama doğru Sayın Başbakanımız böyle konuşurken konuşmamak olmaz.

Ben hepsini geçtim, bu videoyu da geçtim, bu öğretmen camiasının hala nasıl savunduğunu akıl sır erdiremiyorum.
Bize söylenenler, yapılanlar ortada.
Ya ben farklı bir ülkedeyim, ya da sadece ben bu haberleri izliyorum.
hocam ben sadece kendi fikirlerimi söyledim. Ayrım yapanlar bellidir. Yorum yapamazsamda yapıp yapmamam konusunda size danışamam.

theghost83' Alıntı:
ttalan46' Alıntı:
theghost83' Alıntı:
ttalan46' Alıntı:
Video'da Başbakanımızın birkaç sözü yanlış anlaşılmış ne demek istediği tam olarak verilmemiştir. Bu ifadelerin çoğunu tam olarak ben tv dinlemiştim ve bu sözlerin bir kısmı çarpıtılmıştır. Video'daki sözlerin bir kısmı da kesilmiş ve öncesi - sonrası verilmemiştir. Ama bir kısmında da doğruluk payı vardır. farklı dönemlerde fikirlerini değişmiştir. Bunun nedeni de her doğrunun her yerde ve her zaman söylenmesinin doğru olmadığını düşünüyorum. mesela başörtüsü meselesinde ilk başbakan olduğunda çözmeye çalışsaydı hemen siyasetten atılırdı ve ilk zamanlarda çok sıkıntı çektiğini hepimiz biliyoruz. Bu arada başbakanımızın düşüncelerinin bir kısmını da onaylamadığım olmuştur. Yanlışlarıda vardır. Benimle aynı fikirde olmayanlar vardır ama ben sadece fikirlerimi ilettim. yanlışlarım olabilir. Teşekkürler

hocam biz safız, kirli olanlar kesinlikle sizlersiniz. Önceden sizler saftınız, bırakında şimdi bizler saf olalım. İlerde temizlenirsiniz....

ben iltifat etmiştim siz hakret etmişsiniz.. siz böyle safsanız ben kilrli kalayım.. uynırsınız bir günde bakalım ne zaman uyanacaksınız...

tüm videoların kesintisiz halini izlediyseniz beldeyie baskanı iken yapılan BOP projesi ile ilgili olanıo tam izlleyin. birde basbakan iken yapılan konusmayı tam izleyinde sonra konusun... biraz uyanık olun kahve içinde öyle konusun..izleyin...

her göz bakarda ,hepsi goremez.. Allah gönül gözünüzüde acsın.
daha öncede belirtmiştim. bunların bir ksımı doğru bir kısmı da yanlıştır diye. Önce söyledikleri ile şimdi dedikleri tutmadıklarıda oluyor ben bunu kabul ediyorum ama bazılarıda kesilmiştir. Öncesi sonrası yoktur. Bu arada yaptığı yanlışlardan biriside öğretmenleri değersizleştirmesidir. Ama nedense yanlışlıklar bütün doğruları götürüyor. Doğrusunuda eğrisini de söylemek gerekir.

Bakın 30 sene önceki fikirlerimi değiştirdim, gömleğimi çıkardım dediği için eleştirilmiyor,

Elbette 30 senede insanların fikirleri değişir,

Ama 3 ayda, 3 yılda da böyle köklü meselelerde fikirler değişmez ki arkadaş.

ttalan46 hocam

videoda sadece bir bölüm var 30 yıl önceki ile şimdiki görüşünü gösteren,

Ama diğerleri 3 aylık, 3 yıllık değişimler!

Bedelli askerlik konusunda mesela videonun başını, sonunu, heryerini izle bakalım, PKK ile görüşmeler, daha videoda olmayan

atanamamış öğretmen ünvanlı üniversite mezunları ile ilgili fikirleri vs. vs. vs.

Bu kadar hızlı değişim, değişim falan değildir.

Türkiye çok mert siyasetçiler gördü.

Onlara sövüyor, sövdürüyor bir tayfa...

Ama çıkarları için bu kadar hızlı değişen bir SİYASETÇİYİ göklere çıkarıyor aynı tayfa...

İlginç gerçekten...

30 yıl öncesi ile değil 3 yıl öncesi ile kıyaslıyor video. Hatta 3 yıl bile değil...

salih01tr' Alıntı:
Herkesin bir başbakanı vardır. Herkesin ayrı bir kültürü vardır. Herkesin popisi farklı olduğu için ayrı ayrı gömlekler lazımdır...!

Bakınız: popi nedir? --> http://www.youtube.com/watch?v=xk5YfJOfbLI

Bulunulan bölge,il, ilçe, beldeye göre milli görüş gömleği giyilebilir, evrensellik gömleği giyilebilir, milliyetçilik gömleği giyilebilir, zira hepside prim yapar yerinde ve zamanında! Hooooooop şöyle kabaca bir toplama işlemi = %50 :?

İyi uykular TÜRKİYE her nerede uyuyor ve uyutuluyorsan...!
Tutturmuşsunuz bir yüzde 50 lafı geveleyip duruyorsunuz. Allah'tan o kitle size aynı şekilde karşılık vermiyor.

ttalan46' Alıntı:
theghost83' Alıntı:
ttalan46' Alıntı:
theghost83' Alıntı:
ttalan46' Alıntı:

ben iltifat etmiştim siz hakret etmişsiniz.. siz böyle safsanız ben kilrli kalayım.. uynırsınız bir günde bakalım ne zaman uyanacaksınız...

tüm videoların kesintisiz halini izlediyseniz beldeyie baskanı iken yapılan BOP projesi ile ilgili olanıo tam izlleyin. birde basbakan iken yapılan konusmayı tam izleyinde sonra konusun... biraz uyanık olun kahve içinde öyle konusun..izleyin...

daha öncede belirtmiştim. bunların bir ksımı doğru bir kısmı da yanlıştır diye. Önce söyledikleri ile şimdi dedikleri tutmadıklarıda oluyor ben bunu kabul ediyorum ama bazılarıda kesilmiştir. Öncesi sonrası yoktur. Bu arada yaptığı yanlışlardan biriside öğretmenleri değersizleştirmesidir. Ama nedense yanlışlıklar bütün doğruları götürüyor. Doğrusunuda eğrisini de söylemek gerekir.

Öğretmeni değersizleştirdiğini kabul ediyosanız hala orda doğru aramanız çok ilginç milletleri millet yapan ve kurtaran öğretmenlerse onun değersizleştirildiği bi yerde başka doğrulardan söz edilemez bile ....

ttalan46' Alıntı:
theghost83' Alıntı:
ttalan46' Alıntı:
theghost83' Alıntı:
ttalan46' Alıntı:

adam gibi adam sözünün arkasında durandır... doğru ve yanlış yaptığı işlere gelince şöyle örnek vereyim..

bir arabanız var. arabaya gidip doğru benzini alıp,zamanında bakımlarını yaptırısan iyi şeyler yaparsın evet.. doğrudur bunlar... fakat sen bu arabayla kırmızı ışıkta geçip.. asırı hız yapıp,hatalı sollama yaparsan, iistedeğin kadar aracın bakımını yaptır.kaskosunu yaptır.. nafile. sence bu yanlışlar tüm doğruları götürmezmi..... bazı yanlşlar yaptıgın doğruları goturmekle kalsa iyi..

ya arkadaş cımbızla çekip alıyorsunuz laflarını...haşa bunları sayın başbakanımız söylemez aksini ispatlayan en namussuz şerefsizmiş...ben temiz saf halkıma hala güveniyorum...gerçekleri elbet göreceklerdir...ancak güvenmediğim bir kurum varsa o da bağımlı YSK ve kullandığı bilgisayar yazılımı SEÇSİS' tir...

SAVUNULACAK HİÇ Bİ YANI YOK

BAZI KISIMLAR SİYASETİN GEREĞİ OLSADA GENELİ ANLAMINDA : MESELA SADECE BEDELLİ ASKERLİKTE VE ONE MİNUTE MESELESİNDE KIVIRTILARI BİTİRİR BU HERİFİ BİTİRSİN DE

İnsanın elini sallaması bile salt anlamda bir siyaset netcesindedir. Amaca matuf, yönelik...
Siyasetin böylesinden uzak durmak lazım.
Koyunun olmadığı yerde keçiye "abdurrahman çelebi" derlermiş.
İnanın bu kadar çelişik şeyler izleyeceğimi düşünmemiştim.
Şaşırdım mı? Hayır.
Türkiye'de işler böyle yürüyor.
Cumhuriyet döneminden bu yana bu iş böyle.
Demokrasinin açmazlarından biri.
Oy alabilmek için herşey mübah.
Sorsan, bir sürü sebep sayarlar.
Herkes, her yaptığı şey için kendince haklı sebepler bulabilir.
Ne diyordu Üstad: "herkes rahatını bulmuş bir tesellide"

teksen' Alıntı:
http://www.bilgisayarbilisim.net/her-telden-f29/biz-abd-olarak-neden-cok-gucluyuz-biliyormusunuz-t91981.html

Ekli dosyalar

• barzani.jpg
    barzani.jpg
    116.4 KB · Görüntüleme: 256
BBNET
Geri