volkankey' Alıntı:carkci diyorlardi birilerine
bir de daha önce birilerine
pkk ile el ele vermis diyorlardi
simdi durum ne acep?
:+1:salih01tr' Alıntı:Herkesin bir başbakanı vardır. Herkesin ayrı bir kültürü vardır. Herkesin popisi farklı olduğu için ayrı ayrı gömlekler lazımdır...!
Bakınız: popi nedir? --> http://www.youtube.com/watch?v=xk5YfJOfbLI
Bulunulan bölge,il, ilçe, beldeye göre milli görüş gömleği giyilebilir, evrensellik gömleği giyilebilir, milliyetçilik gömleği giyilebilir, zira hepside prim yapar yerinde ve zamanında! Hooooooop şöyle kabaca bir toplama işlemi = %50 :?
İyi uykular TÜRKİYE her nerede uyuyor ve uyutuluyorsan...!
bu içerik hükümet tarafından yapılan yasal bir şikayet nedeniyle bu ülkenin alan adında kullanılamıyor.teksen' Alıntı:http://www.youtube.com/watch?v=IJt3pGaa7V0
tıklayıN!...![]()
hocam bu yüzde 50 algısı her iki kişiden biri oy verdi kısmı koca bir yalanvolkankey' Alıntı:bugün izledim
adam tüm düsüncede olanlari kucakliyor %50 oy almasi cok ilginc %100 almasi lazimdi
Puhaha :mrgreen:volkankey' Alıntı:bugün izledim
adam tüm düsüncede olanlari kucakliyor %50 oy almasi cok ilginc %100 almasi lazimdi
ileri demokrasisesumut' Alıntı:video yok...
ttalan46' Alıntı:Video'da Başbakanımızın birkaç sözü yanlış anlaşılmış ne demek istediği tam olarak verilmemiştir. Bu ifadelerin çoğunu tam olarak ben tv dinlemiştim ve bu sözlerin bir kısmı çarpıtılmıştır. Video'daki sözlerin bir kısmı da kesilmiş ve öncesi - sonrası verilmemiştir. Ama bir kısmında da doğruluk payı vardır. farklı dönemlerde fikirlerini değişmiştir. Bunun nedeni de her doğrunun her yerde ve her zaman söylenmesinin doğru olmadığını düşünüyorum. mesela başörtüsü meselesinde ilk başbakan olduğunda çözmeye çalışsaydı hemen siyasetten atılırdı ve ilk zamanlarda çok sıkıntı çektiğini hepimiz biliyoruz. Bu arada başbakanımızın düşüncelerinin bir kısmını da onaylamadığım olmuştur. Yanlışlarıda vardır. Benimle aynı fikirde olmayanlar vardır ama ben sadece fikirlerimi ilettim. yanlışlarım olabilir. Teşekkürler
hocam biz safız, kirli olanlar kesinlikle sizlersiniz. Önceden sizler saftınız, bırakında şimdi bizler saf olalım. İlerde temizlenirsiniz....theghost83' Alıntı:ttalan46' Alıntı:Video'da Başbakanımızın birkaç sözü yanlış anlaşılmış ne demek istediği tam olarak verilmemiştir. Bu ifadelerin çoğunu tam olarak ben tv dinlemiştim ve bu sözlerin bir kısmı çarpıtılmıştır. Video'daki sözlerin bir kısmı da kesilmiş ve öncesi - sonrası verilmemiştir. Ama bir kısmında da doğruluk payı vardır. farklı dönemlerde fikirlerini değişmiştir. Bunun nedeni de her doğrunun her yerde ve her zaman söylenmesinin doğru olmadığını düşünüyorum. mesela başörtüsü meselesinde ilk başbakan olduğunda çözmeye çalışsaydı hemen siyasetten atılırdı ve ilk zamanlarda çok sıkıntı çektiğini hepimiz biliyoruz. Bu arada başbakanımızın düşüncelerinin bir kısmını da onaylamadığım olmuştur. Yanlışlarıda vardır. Benimle aynı fikirde olmayanlar vardır ama ben sadece fikirlerimi ilettim. yanlışlarım olabilir. Teşekkürleruhaha:
uhaha:
uhaha:
uhaha:
yurdumun güzel insanlarının çoğuda böyle düşünüyor.
saf benim milletim temiz..D
ttalan46' Alıntı:hocam biz safız, kirli olanlar kesinlikle sizlersiniz. Önceden sizler saftınız, bırakında şimdi bizler saf olalım. İlerde temizlenirsiniz....theghost83' Alıntı:ttalan46' Alıntı:Video'da Başbakanımızın birkaç sözü yanlış anlaşılmış ne demek istediği tam olarak verilmemiştir. Bu ifadelerin çoğunu tam olarak ben tv dinlemiştim ve bu sözlerin bir kısmı çarpıtılmıştır. Video'daki sözlerin bir kısmı da kesilmiş ve öncesi - sonrası verilmemiştir. Ama bir kısmında da doğruluk payı vardır. farklı dönemlerde fikirlerini değişmiştir. Bunun nedeni de her doğrunun her yerde ve her zaman söylenmesinin doğru olmadığını düşünüyorum. mesela başörtüsü meselesinde ilk başbakan olduğunda çözmeye çalışsaydı hemen siyasetten atılırdı ve ilk zamanlarda çok sıkıntı çektiğini hepimiz biliyoruz. Bu arada başbakanımızın düşüncelerinin bir kısmını da onaylamadığım olmuştur. Yanlışlarıda vardır. Benimle aynı fikirde olmayanlar vardır ama ben sadece fikirlerimi ilettim. yanlışlarım olabilir. Teşekkürleruhaha:
uhaha:
uhaha:
uhaha:
ttalan46' Alıntı:hocam biz safız, kirli olanlar kesinlikle sizlersiniz. Önceden sizler saftınız, bırakında şimdi bizler saf olalım. İlerde temizlenirsiniz....theghost83' Alıntı:ttalan46' Alıntı:Video'da Başbakanımızın birkaç sözü yanlış anlaşılmış ne demek istediği tam olarak verilmemiştir. Bu ifadelerin çoğunu tam olarak ben tv dinlemiştim ve bu sözlerin bir kısmı çarpıtılmıştır. Video'daki sözlerin bir kısmı da kesilmiş ve öncesi - sonrası verilmemiştir. Ama bir kısmında da doğruluk payı vardır. farklı dönemlerde fikirlerini değişmiştir. Bunun nedeni de her doğrunun her yerde ve her zaman söylenmesinin doğru olmadığını düşünüyorum. mesela başörtüsü meselesinde ilk başbakan olduğunda çözmeye çalışsaydı hemen siyasetten atılırdı ve ilk zamanlarda çok sıkıntı çektiğini hepimiz biliyoruz. Bu arada başbakanımızın düşüncelerinin bir kısmını da onaylamadığım olmuştur. Yanlışlarıda vardır. Benimle aynı fikirde olmayanlar vardır ama ben sadece fikirlerimi ilettim. yanlışlarım olabilir. Teşekkürleruhaha:
uhaha:
uhaha:
uhaha:
:+1:tayinci42' Alıntı:siyasetten çekilene kadar en iyisi bu.
başbakan olabilecek başka kimsede yok zaten
kılıçtaroğlu %30'u
bahçeli %20'yi
bdp'de %10'u
ancak rüyalarında görürler.
var mı bir çözümü olan.
ordu göreve diye pankartlarla mitiglerle dolaşıyorlardı.. ee noldu...
Türkiye seviyor demek ki. burası türkiye. demokrasi var.