Laptopun bios şifresini kırmaya çalışıyorum ama olmuyor. pil takıp çıkartma ile olacak şey değil. Bunun için bir program yada bunun başka bir yolunu bilen varsa yardımcı olsun lütfen ?
cimenwd' Alıntı:Anakartta bios pili var çıkar 10'a kadar say ve tak :lol:
:lol: :lol:mirayabravci' Alıntı:hocam şincik bios'u alıp yüksekçe biyerlere çıkıyoruz (mesela minare gibi) sonrada bios'u hızla yere atıyoruz. kırmak ne kelime paramparça olur![]()
iğrenç bi espiriydi biliyorum lakin bu saatte aklıma başka bişey gelmedi (hakkını helal et![]()
hocam,ersin_sisman' Alıntı:ya arkadaşlar anlatamadım galiba; bios pilini çıkardım ve bayağı bekledim ama sonuç negatif..........
esyav' Alıntı:Kardeş Laptop pilini çıkar. Bios pilini de çıkar ve piil yatağındaki iki metal ucu bir kablo yada metalle kısa devre yap. işlem anın da tamam. Kolay gelsin.
bekirozturk' Alıntı:üstat madem pili çıkardın bi tavsiyede benden hani pili çıkarınca orda iki tel var :idea: hah onlarişte onları bi tel aracılığıyla kısa devre yap 10-15 saniye bekle (kızarınca laptopu ters çevir --> bu şakaydı) %102 bi ihtimalle resetlenmeli
kusra kalmayın bi önceki sayfayı okumadan yazmışım... bu çözümde olmamış demekki...
uyduprof' Alıntı:Arkadaşım Pili Çıkarmakla birlikte. Pil takılan yeredeki iki metali şase yapmalısın daha da olmazsa pile yakın bir adet jumper var onların üzerindeki devre tamamlayıcıyı diğer iksine takacaksın