BİM' de ezilme tehlikesi yaşadım :)

Kodla Büyü

ferdierdem55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bugün BİM'de wireless fare 20 liraya satılıyomuş. Sabah okula giderken ben de 1 tane alayım dedim. Girişte bi baktım mahallenin bütün teyzeleri orda. Kapı açıldı bi saldırdılar zor kaçtım aralarından:) En son girdim faremi aldım ve çıktım. İçeride bi baktım oyuncak bebek kavgası var :)

Ezilme tehlikesi geçirdiğine deymemiş sanki hocam. 20 tlye çok yerde kablosuz fare bulabilirdin sanki

serdemir' Alıntı:
Ezilme tehlikesi geçirdiğine deymemiş sanki hocam. 20 tlye çok yerde kablosuz fare bulabilirdin sanki
Biliyorumda hocam, okula yakın bim vardı geçerken alırım dedim. Ama bir daha cuma günleri saat 9'da BİM'in yanından bile geçmem :D

bizim bimde de kuyruk oluyor cuma sabahları sanki bedava dağıtıyorlar :)

:puhaha: :++: :++:
Bim sanki indirim yapınca insanlarda bedava dağıtıyor algısı yaratıyor, helal olsun reklam yapmadan kazanan yoktur bu kadar :+1:

o fareyi bende istiyodum yav satılmaz diye sabah erken gitmedim. Öğle arası gidecem inş burda kalmıştır 1 tane :D

Ben anlamıyorumki zaten her yerde 19-20 lira.
Ezilmeye ne gerek var.
Bizim insanımız kampanya var deyince gözü kapalı koşuyor.

elektronik eşyalarda korkunuz olmasın bekleyin teyzeler çıksın siz sonra gider alırsınız. Teyzeler masa örtüsü battaniye vs. istiyorlar genelde :mrgreen:

bilisim111' Alıntı:
Ben anlamıyorumki zaten her yerde 19-20 lira.
Ezilmeye ne gerek var.
Bizim insanımız kampanya var deyince gözü kapalı koşuyor.
Hocam internete baktım en ucuzu 24 liraydı. Yolumun üstünde mağaza varken neden uzağa gidip ordan alayım ki? Hem ilk defa cuma günü bim'e gidip bişey aldım. Öyle curcuna olacağını da bilemezdim.

BBNET
Geri