BİM Asus kampanyası... 749TL

Kodla Büyü

dorian

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bim 15 haziranda Asus satışı yapıyor. USB 3.0 - 320 GB - 4GB Ram
Yan komşu sordu. Bu özelliklere 900-1000TL bulur dedim. BİM'den alınır mı ne dersiniz?
ama nakit para işte.

Pardon işlemci 2.1 Ghz, tümleşik vga 3000, 15,6" led ekran, 1366x768, webcam, bluetooth, kart okuyucu

BİM'den şarjlı hoparlör almıştım, usb girişli, kullanınca anladım 30 tl etmeyeceğini.
Ancak onun dışında ufak tefek aldığım elektronik ürünlerden çok memnunum.
Yakın arkadaşım var kasada, Laptoplardan iade eden, memnun olmayan var mı diye sorduğumda alanların memnun olduğunu söylüyor.

X54H-BD1BH X Series Asus Notebook Özellikleri

İŞLEMCİ
Intel Pentium 2.10 Ghz. 2 MB Cache Bellek B950 İşlemci
İŞLEMCİ TÜRÜ
Intel Pentium
RAM
4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.4 GB) Ram
SABİT DİSK
320 GB SATA (5400 Rpm) hdD
OPTİK SÜRÜCÜ
DVD-RW Double Layer
İŞLETİM SİSTEMİ
Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng (64 Bit)
EKRAn KARTI
Intel GMA HD Max. 1696 MB Ekran Kartı
EKRAN BOYUTU
15.6" LED Ekran (1366 X 768)
EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ
1366 x 768
SES ÇIKIŞI
Stereo

Bu özelliklerdeyse kesinlikle alınır. Bu fiyata netbook alırsınız ancak. İşlemci yeni nesil çift çekirdek işlemcilerden. Özellikleriyle, en az 3 yıl, office, internet, sunum gibi işleri rahatlıkla görür, ayrıca bazı oyunları da oynayabilirsiniz.
DaMieN' Alıntı:
X54H-BD1BH X Series Asus Notebook Özellikleri

İŞLEMCİ
Intel Pentium 2.10 Ghz. 2 MB Cache Bellek B950 İşlemci
İŞLEMCİ TÜRÜ
Intel Pentium
RAM
4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.4 GB) Ram
SABİT DİSK
320 GB SATA (5400 Rpm) hdD
OPTİK SÜRÜCÜ
DVD-RW Double Layer
İŞLETİM SİSTEMİ
Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng (64 Bit)
EKRAn KARTI
Intel GMA HD Max. 1696 MB Ekran Kartı
EKRAN BOYUTU
15.6" LED Ekran (1366 X 768)
EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ
1366 x 768
SES ÇIKIŞI
Stereo

INTEL-GMA4500 sanırım...

51sOZdEngxL.jpg

bir kaç programı birlikte çalıştırmaz geç bunları işlemciye bakarım i ise 5 ve yukarısını alırım.Benimki Asus i5 k52 seri performansı iyi güzel

İşlemci'nin passmark sonuçları, anlamayan(!) bazı arkadaşlara yardımcı olsun diye...

b950-passmark.png

Piyasaya göre elbette uygun. İlandaki bir eksikliği söylemek istiyorum sadece. B950 işlemcide 0,5MB L2, 2 MB L3 bellek var.

arkadaşta , aynı işlemciyi kullanan lenovo marka laptop var.işlemci fena sayılmaz.ama iddialı bi model değil tabiki...BIM deki Asus a gelince
+Asus
+4GB Ram
+USB 3.0
+fiyat makul
-Win7 lisansı olmasa fiyat daha uygun olabilirdi.freedos olabilirdi.
-RAM 1066 yerine 1333 Mhz olabilirdi(işlemcinin 1333 desteği var)

Aynı fiyata Asus i3 işlemcili laptop vermişti sene başında. Almadığıma pişman olmuştum. Haberim olmamıştı.

Ama şimdi haberim olmasına rağmen almam bunu. Arkadaşların dediği gibi i5 ve üstünde performans oldukça iyi, diğerleri eh işte.

Oyun bile oynanmaz doğru düzgün. Ama word, excel, ppt, internet........ iş görür elbette.

insanların yarısı laptoplarla sadece internete giriyor. bazen office kullanıyor. b960 iyi bir işlemcidir. i serisini gözünüzde fazla büyütmeyin. hele i3 ün bazı modellerini hiç yaklaşmayın. 4gb ram ile doğru düzgün kullanırsanız yıllarca işini görür bir çok insanın. biz babama 650 liraya p6200 2gb aldık bimden 1 yıldır kullanıyor. maşallah en ufak bir sorunu yok. Alın peşin paranız varsa. toptanda 800 liraya bize geliyor benzer cihazlar aşağı yukarı.

ben de var aynısı bir kasntı var harddiskten yada ekran kartının düşüklüğünden olabilir. işlemci ile ram iyi görünüyor. tavsiye etmiyorum

BBNET
Geri