BİLGİSAYAR GÜÇLÜ AMA MÜZİK DİNLERKEN BİLE TAKILIYOR ARADA

Kodla Büyü

aytekincan07

Aktif Üye
bilgisayarım 4gb ram ve i5 2.4 işlemci var. ama en basit iş, müzik dinlerken bile kasılıyor bilgisayar. 3sn falan sürüyor.arada bir tekrarlıyor.hard diski yeni değiştirdim. fikri olan???

virüs olabilir kasperle bir tarat istersen. bir de bazı win7 lerde flv dosyalarını çalıştırmasan bile görünce takılmalar oluyor, çözümü var ama..

benim bilgisayarda da aynı sorun var. core 2 2.2 işlemcili 3 gb ram'li bilgisayarım. virüsten kaynaklanmıyor benimki. tarattım bişey çıkmadı. format attım yine aynı sorun devam etti. yalnız ısınmaya bağlı olduğunu düşünüyorum. ısınacak çok da bişey yapmıyorum ama yine de gereğinden çabuk ısınıyor. servise göndericem artık...

amdturion' Alıntı:
benim bilgisayarda da aynı sorun var. core 2 2.2 işlemcili 3 gb ram'li bilgisayarım. virüsten kaynaklanmıyor benimki. tarattım bişey çıkmadı. format attım yine aynı sorun devam etti. yalnız ısınmaya bağlı olduğunu düşünüyorum. ısınacak çok da bişey yapmıyorum ama yine de gereğinden çabuk ısınıyor. servise göndericem artık...
ısınma olduğuunu düşünmüyorum çünki ilk açtığımda 2 dk içinde yapıyor

oguzhanc' Alıntı:
Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Performans Bilgileri ve Araçları\ Gelişmiş Araçlar performans sorunlarından
win7 sorunları tek tek kontrol edebilirsiniz
dediğiniz yere baktığımda açılması ve kapanmasını yavaşlatan programlar sorun olarak bildirilmiş. eset virüs programını gec açılıyor diye mozillayıda gec kapanıyor diye raporlamış. ama sorun şu ki bilgisayar tamamen kendine geldiğinde bile yapıyor takılmayı, ama sık yapmıyor. tavsiyen için tşkr

hocam benim başımdan da böyle bir olay geçmişti. Ama benim bilgisayarım core2duo idi sizinki daha yeni bir model... Ben çözümü bios güncelleyerek halletmiştim...

bende de öyle bir sorun vardı eski labtopda. prize takılıyken sorun olmuyordu pildeyken sorun oluyordu garantiye gönderdim sorun yok diye geri göndermişlerdi. ben çözememiştim ozaman. inş siizn sorun çözülür hocam.

BBNET
Geri