aytekincan07
Aktif Üye
bilgisayarım 4gb ram ve i5 2.4 işlemci var. ama en basit iş, müzik dinlerken bile kasılıyor bilgisayar. 3sn falan sürüyor.arada bir tekrarlıyor.hard diski yeni değiştirdim. fikri olan???
ısınma olduğuunu düşünmüyorum çünki ilk açtığımda 2 dk içinde yapıyoramdturion' Alıntı:benim bilgisayarda da aynı sorun var. core 2 2.2 işlemcili 3 gb ram'li bilgisayarım. virüsten kaynaklanmıyor benimki. tarattım bişey çıkmadı. format attım yine aynı sorun devam etti. yalnız ısınmaya bağlı olduğunu düşünüyorum. ısınacak çok da bişey yapmıyorum ama yine de gereğinden çabuk ısınıyor. servise göndericem artık...
dediğiniz yere baktığımda açılması ve kapanmasını yavaşlatan programlar sorun olarak bildirilmiş. eset virüs programını gec açılıyor diye mozillayıda gec kapanıyor diye raporlamış. ama sorun şu ki bilgisayar tamamen kendine geldiğinde bile yapıyor takılmayı, ama sık yapmıyor. tavsiyen için tşkroguzhanc' Alıntı:Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Performans Bilgileri ve Araçları\ Gelişmiş Araçlar performans sorunlarından
win7 sorunları tek tek kontrol edebilirsiniz