eski hali dediğiniz hangisi hocamEBA da yayınlanmış kitap ilk incelemem kitap eskisine oranla çok daha iyi..
eski hali dediğiniz hangisi hocam
Benden de o kadar hocam. Bizim de o programı öğrenmemiz gerek.Kitabı bi çalışalım öğrencilerden önce, kendi adıma öğrenmem gerekiyor programı
Evet...Ders kitabı olarak gelecek kitap bu mu olacak?
Neden başka bir değil mi ? Aslında öğrretim programı python ile sınırlandırmıyor. Bir kaç dilden birini seçebilirsiniz diyor. Bu kitap MEB ders kitabı ve yazarlar tarafından Python tercih edilmiş anladığım kadarıyla. Lise seviyesinin üzerinde bir dil mi? Ya da hangi seviyede olması gerekiyor?Python bilmiyorum ufak tefek araştırmalar yaptım ama bir şey sormak istiyorum lise seviyesinde neden Python?
Değerli hocalarım, kitabı incelemeye başladınız mı bilmiyorum? Ben 1. bölüm 7. ana başlığa kadar geldim. Bazı yerlerde kavramlar yanlışlıkla birbirine mi geçmiş bana mı öyle geliyor?Kitabı yavaş yavaş inceliyorum. 3.Bölüme kadar geldim. Çok güzel hazırlanmış emeği geçenlerden Allah razı olsun.
Fen liseleri ve sosyal bilimler liselerinde 9 ve 10.sınıflarda 2 şer saat zorunlu.Sadece Fen Liseleri ve Sosyal bilimler liselerinde mi tüm liselerde mi bu kitap gelecek?
Ders saati seçmeli durumu hâla aynı mı?
Seminer döneminde müfredat değişikliği anlatılırken bizim bölüm atlanmaz inşallah
Geçen sene 9.sınıfların tamamında 1 saat seçmeli olarak BT seçtik.Fen liseleri ve sosyal bilimler liselerinde 9 ve 10.sınıflarda 2 şer saat zorunlu.
Hazırlığı olan Anadolu liselerinde hazırlıkta 4 saat zorunlu.
Diğer anadolu liselerinde 2 şer saat seçmeli.