ne faydası oldu? cahilimde, bana ne yararı oldu?
Yeni büyükşehirler belli oldu mu?EynelMefer' Alıntı:ne faydası oldu? cahilimde, bana ne yararı oldu?
artık zeki müren de sizi görecek hocam o kadarEynelMefer' Alıntı:ne faydası oldu? cahilimde, bana ne yararı oldu?
Denizli'ye beklerim hocam bi ara. Bilmeden sallamak çok kolay bi gelinde yerinde görün.timsahsovalye' Alıntı:olanların hiç birisi büyükşehirlik değil nüfusa göre büyükşehir mi olur. b...k götürüyor yollarını bu illerin. pislikten geçilmiyor.
siyaset de bunun ta kendisidir,başarıyor mu başarıyor...19siyaHBeyaz03' Alıntı:klasik akp kelimelerle oynama sanatı... daha öncede büyük üniversitelere bağlı fakülteleri tabela değişikliği ile üniversite yaptı. sonra da medyada meydanlarda 20-30 tane üniversite yaptık deyip reklam yaptı.
şimdide 10 tane büyükşehir yaptık diyecek zannedersin sıfırdan büyükşehir yaptı.
büyükşehir yapmalarının nedeni tamamen ideolojik
bu sayede alamadığı büyükşehirleri
oy tabanının ağırlılklı olan kırsal kesiminde oy kullanmasını sağlayarak belediye seçimlerinde büyükşehirleri ele geçirecek.
yeni yaptığı büyükşehirlerde ise alamadığı bir çok ilçe olduğu için ben bunları büyükşehir yapıp büyükşehir belediyesini kazanırım sonrada tek elden istediğim gibi at koşturrumdan başka birşey değil
doğru bi tespit :+1:19siyaHBeyaz03' Alıntı:klasik akp kelimelerle oynama sanatı... daha öncede büyük üniversitelere bağlı fakülteleri tabela değişikliği ile üniversite yaptı. sonra da medyada meydanlarda 20-30 tane üniversite yaptık deyip reklam yaptı.
şimdide 10 tane büyükşehir yaptık diyecek zannedersin sıfırdan büyükşehir yaptı.
büyükşehir yapmalarının nedeni tamamen ideolojik
bu sayede alamadığı büyükşehirleri
oy tabanının ağırlılklı olan kırsal kesiminde oy kullanmasını sağlayarak belediye seçimlerinde büyükşehirleri ele geçirecek.
yeni yaptığı büyükşehirlerde ise alamadığı bir çok ilçe olduğu için ben bunları büyükşehir yapıp büyükşehir belediyesini kazanırım sonrada tek elden istediğim gibi at koşturrumdan başka birşey değil
netame' Alıntı:Bir şehir adını büyükşehir yapınca o sıfata layık hale gelmez, zaten o özellikleri taşıyorsa yaparsın. Potansiyeli varsa zaten olur senin iteklemen gerekmez, olacağı yoksa da adını ne koyarsan koy farketmez. Eskilerin olmadık ilçeleri şehir yaptıkları gibi, bunlar da aynı hataya düştü. Balıkesir, Mardin, Denizli, Şanlıurfa, Hatay.. Bunlar büyükşehir olacak iller değildi.
Bir de belediye sınırlarının il mülki sınırları olarak belirlenmesi durumu var ki, onun etkilerini de ileride göreceğiz.