Bütün okullar çoklu yabancı dil olduğunda halimiz ne olacak?

Kodla Büyü
Zaten çoğu okullarda bilisimci var ve norm fazlası çoğu kişi . Dersler de kalkınca diğer okullarda da ders olmayacak mantıken. O zaman ne olacak acaba

Bilişim Tek ve Böteciler okullarda ombudsman kadrosu açılsın ombudsman olsun. süper yetkileri olsun müdürleri yardımcılarını atamak görevden almak öğretmenleri test etmek geri göreve çekmek atamak vb leri

ozamana kadar herkes yos olur, ders mers olmadan çalışırız

belki de 90saatlik kurs ile pdr gibi başka branşlara geçiş hakkı verirler. btr olmaktaktan iyidir. pardon yos yani formatör :))

Yapay zeka çağında hala yabancı dil öğretme sevdasında diretmezler diye iyimser olmak istiyorum ama ingilizlerin kültürel sömürgesi olmamız durumu zorlaştırıyor. Yine de 3-5 yıla ne gerek var baskısına dayanamazlar ağırlığını azaltırlar inşallah. O arada dayanabilirsek

ben derse girmeden yos olma fikrine sıcağım... eb azından bilgisayarlar, akıllı tahtalar dur deyince duruyor, saygısızlık yapmıyor...

inanılmaz bir şekilde pesimizm pompalayan bir güruha sahibiz. ne olursa olur arkadaş atacaklar mı? ne yapacaklar sanki. yok alan değiştirmeliymişiz, yok akademiyle ders alıp şöyle olmalıymış. Bırakın allasen ne olursa olur. dert etmeyin bu kadar.

Belirsizlik canımızı sıkıyor hocam . Ben akıllı tahta sorumlusu olmak için öğretmenlik okumadım. Derslerin kalkmasi ne demek derse girmeyecegiz demek insan sorguluyor tabiki de ne olursa olsun zaten atamazlar kafasıyla bize daha çok böyle şeyleri dayatirlar.

Belirsizlik canımızı sıkıyor hocam . Ben akıllı tahta sorumlusu olmak için öğretmenlik okumadım. Derslerin kalkmasi ne demek derse girmeyecegiz demek insan sorguluyor tabiki de ne olursa olsun zaten atamazlar kafasıyla bize daha çok böyle şeyleri dayatirlar.
derslerin kalktığını kalkacağını siz söylüyorsunuz. sadece kötümser bir varsayım. bu şekilde düşünmek bana göre değil ve bir kere daha gelmeyeceğim dünya ve işi için canımı sıkamam...

Önce tekrar ders gelecek sosyal medya eğitimi için olur büyük ihtimalle sonra program tekrar değişecek ders yeniden gidecek böyle böyle gide gele emekli olacağız.

şuanda çoklu yabancı dil proje okuluyuz bu konuyu açtığımızda önemli değil dediler hepsi olmayacak önemli değil dediler bize dokunmayan yılan bin yaşasın dediler bunun için gruplar kuruluyor kimsenin kılı kıpırdamıyor ama uç dokununca herkes bağırmaya başlıyor

ilksms
Geri