iyi guzel diyorsun lakin 6 yıldır ilkogretimdeyim ve programlamayı bayagı bi unuttum...mehmetersin' Alıntı:c# hatta php kullanarak bile bunu yapabilirsiniz.
c# ta File.Move komutuyla biraz string değişken kullanarak dosyaları istediğiniz isimle baştan oluşturabilisiniz. stringleri dosya isminde yapacağınız değişikliklerde kullanmanız pekte zor olmaz.yenilerini oluşturduğunuz dosyaları System.IO.File.Delete komutuyla silersiniz. bunu isterseniz oluşturma anında isterseniz bir dizide isimleri tutarak tüm işlemden sonra yaparsınız. kolay gelsin.
Bişey omaz hocam paslarınızdan kurtulursunuz bu sayedecyln' Alıntı:iyi guzel diyorsun lakin 6 yıldır ilkogretimdeyim ve programlamayı bayagı bi unuttum...mehmetersin' Alıntı:c# hatta php kullanarak bile bunu yapabilirsiniz.
c# ta File.Move komutuyla biraz string değişken kullanarak dosyaları istediğiniz isimle baştan oluşturabilisiniz. stringleri dosya isminde yapacağınız değişikliklerde kullanmanız pekte zor olmaz.yenilerini oluşturduğunuz dosyaları System.IO.File.Delete komutuyla silersiniz. bunu isterseniz oluşturma anında isterseniz bir dizide isimleri tutarak tüm işlemden sonra yaparsınız. kolay gelsin.
10 puan extradan almak icin yaptıgımız programlar bana bitirme tezi gibi geliyor suan...
bu nedenle uzagım valla... bi el atıverseniz hocam![]()
Hocam ellerinize saglık cok güzel olmus denedim sıkıntı yok gayet kullanışlıc1han' Alıntı:Tam da böyle bir program yazmıştım bir zamanlar. Hatta *****'lerin ID3 taglerini bile topluca değiştirebilirsiniz.
Programda "İçinden Sil" kısmını işaretleyip silinecek metni girin. Dosyaları program penceresi üzerine sürükleyip bırakın. Tamamdır.
cyln' Alıntı:iyi guzel diyorsun lakin 6 yıldır ilkogretimdeyim ve programlamayı bayagı bi unuttum...mehmetersin' Alıntı:c# hatta php kullanarak bile bunu yapabilirsiniz.
10 puan extradan almak icin yaptıgımız programlar bana bitirme tezi gibi geliyor suan...
bu nedenle uzagım valla... bi el atıverseniz hocam![]()