Böyle bir program var mı?

Kodla Büyü

adadeniz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
merhaba arkadaslar
elimdeki klasörde yaklaşık 300 tane m-p-3 var.

bunu 1-2 adımda yapmak mümkün mü?

böyle bir program var mı?

Ekli dosyalar

• istenen.JPG
    istenen.JPG
    39.2 KB · Görüntüleme: 523
c# hatta php kullanarak bile bunu yapabilirsiniz.
c# ta File.Move komutuyla biraz string değişken kullanarak dosyaları istediğiniz isimle baştan oluşturabilisiniz. stringleri dosya isminde yapacağınız değişikliklerde kullanmanız pekte zor olmaz.yenilerini oluşturduğunuz dosyaları System.IO.File.Delete komutuyla silersiniz. bunu isterseniz oluşturma anında isterseniz bir dizide isimleri tutarak tüm işlemden sonra yaparsınız. kolay gelsin.

mehmetersin' Alıntı:
c# ta File.Move komutuyla biraz string değişken kullanarak dosyaları istediğiniz isimle baştan oluşturabilisiniz. stringleri dosya isminde yapacağınız değişikliklerde kullanmanız pekte zor olmaz.yenilerini oluşturduğunuz dosyaları System.IO.File.Delete komutuyla silersiniz. bunu isterseniz oluşturma anında isterseniz bir dizide isimleri tutarak tüm işlemden sonra yaparsınız. kolay gelsin.
iyi guzel diyorsun lakin 6 yıldır ilkogretimdeyim ve programlamayı bayagı bi unuttum...
10 puan extradan almak icin yaptıgımız programlar bana bitirme tezi gibi geliyor suan...
bu nedenle uzagım valla... bi el atıverseniz hocam :(

cyln' Alıntı:
mehmetersin' Alıntı:
iyi guzel diyorsun lakin 6 yıldır ilkogretimdeyim ve programlamayı bayagı bi unuttum...
10 puan extradan almak icin yaptıgımız programlar bana bitirme tezi gibi geliyor suan...
Bişey omaz hocam paslarınızdan kurtulursunuz bu sayede :)

Tam da böyle bir program yazmıştım bir zamanlar. Hatta MP3'lerin ID3 taglerini bile topluca değiştirebilirsiniz.

Programda "İçinden Sil" kısmını işaretleyip silinecek metni girin. Dosyaları program penceresi üzerine sürükleyip bırakın. Tamamdır.

Ekli dosyalar

• adlandir2.rar
    adlandir2.rar
    324.1 KB · Görüntüleme: 57
  • adlandır2.jpg
    adlandır2.jpg
    98.5 KB · Görüntüleme: 711
c1han' Alıntı:
Tam da böyle bir program yazmıştım bir zamanlar. Hatta *****'lerin ID3 taglerini bile topluca değiştirebilirsiniz.

Programda "İçinden Sil" kısmını işaretleyip silinecek metni girin. Dosyaları program penceresi üzerine sürükleyip bırakın. Tamamdır.
Hocam ellerinize saglık cok güzel olmus denedim sıkıntı yok gayet kullanışlı

cyln' Alıntı:
mehmetersin' Alıntı:

bende bu yıla kadar yani atandığımdan beri 5 yıldır ilköğretimdeydim. :) ancak geçtim liseye.cevabı yazdıktan sonra okula gittim geldim geldim labda iş vardı biraz. yazdıklarınızı ancak gördüm. ama geç kalmışım arkadaş işi çoktan halletmiş :)

arkadaşlar ben şarkıların ipod veya empe3 playerde düzgün gözükmesini değil
bilgisayarımda windows gezgininde açarken düzgün görüntülenmesini istiyorum.
Yani şarkının ismi sanatçı isminden arındırılarak gözüksün diyorum.
Ali veli-dağlar dağlar.empe3
şeklinde değil
dağlar dağlar.empe3 ....... ali veli
olsun diyorum... Bunun gibi

Ekli dosyalar

• istenen.JPG
    istenen.JPG
    39.2 KB · Görüntüleme: 521
BBNET
Geri