FireWorks10
Site Gezgini
Arkadaşlar, böte yeni mezunum ve hiçç bu bölümde bilgi birikimin yok kadar az..kendimi nasıl geliştirebilir im? Ve onun dışında web sitesi açmadım ,forum açmadım. Bu konuda da fikir önerisi yapabilir misiniz?
bu gece başka bi başlık açmıştın canın mı sıkılıyor ?Arkadaşlar, böte yeni mezunum ve hiçç bu bölümde bilgi birikimin yok kadar az..kendimi nasıl geliştirebilir im? Ve onun dışında web sitesi açmadım ,forum açmadım. Bu konuda da fikir önerisi yapabilir misiniz?
Hocam normaldirbu gece başka bi başlık açmıştın canın mı sıkılıyor ?
Baska bir cevaba gerek bile bırakmamıs agzına saglıkillk fırsatta sınava gir optisyenlik veterinerlik, diş protez , kazanabiliyorsan eczacılık,tıp,hukuk veya ödtü itü boğaz içinde işletme veya elektronik-bilgisayar mühendislikleri kazanmaya bak hiiiçç bu alanda heba etme kendini bu branş bitti arkadaş.
ilerideki hayatında işinden zevk almak hayattan tat almak istiyorsan tabi değilse bu branştada atanmadan da karnın doyar ama aldığın ağız kokusuna bile değmez...
4 yıl okumuşsun bitirmişsin ve şu anda kendini geliştirmek için bir öneri bekliyorsun ve de kpss çalışıyorsun hocam bu ikisini öncelikle asla bir arada yapamazsın.Ne kadar kötü ya , resmen boşa okumusum ve su an kpss çalışıyorum. Ben kendimi geliştirmek için öneri istedim sizden. Siz ise vazgeç diyorsunuz
Kendini geliştirme isteğini takdir ediyorum. Atandıktan sonra bunun için yeterince vaktin ve paran olacak, o yüzden vazgeçme çalışmaya devam.Yazin için tesekkur ederim. Ben, görevini iyi yapmayan bir öğretmen olmak istemiyorum. Kendini iyi geliştirmiş ve bölümünde iyi olan bir öğretmen olmak istiyorum. Bu yüzden karın sancım. Maalesef nereden başlayacağımi bilemedim. Tabiki diğer arkadaşlara da teşekkür ederim öneride bulundukları için. Başka bir bölüm daha okuyacağım nasip olursa. Ve kullanıcı ismimi de kendimi gerçekten geliştirdigimde düzelteceğim. Robotik kodlama eğitimi aldım onunla başladım işe.
Hocam branşımız şu anda gerçekten kötü durumda. Başlangıçta birçoğumuz aynı hevesle başladık ama geçen zaman içinde kendi adıma yaptığım çalışmaların öğretmen öğrenci veli idare gözünde pek de kıymetinin olmadığını gördüm. Dersin önemi konusunda insanlara çok bir şey katabildiğimi düşünmüyorum. Teknik imkanlar birçok okulda yetersiz veya hiç yok. Elimden geldiği kadar öğretmeye çalışıyorum. Daha önce çalıştığım ortaokulda lab vardı (düşük seviyeli bilgisayarlardan oluşan). Bu dönemde öğrencilere zorla da olsa Code orgu açtırıp uygulamaları yaptırabiliyordum. Öğrencilerin tek dertleri o günün görevini tamamlayıp oyun oynamaktı. Şu anda lisede çalışıyorum ve labım yok. Dersleri projeksiyon cihazıyla anlatıyorum. birkaç öğrenciye uygulama yapma imkanı ya oluyor ya olmuyor. Anlattıklarımı evde telefon ve bilgisayarda yapmaları için ödev veriyorum. Sınıfın yüzde doksanı yapmadan geliyor. Bazı öğrenciler ödev yaparken velilerinin kızdığını söylüyor.
Derste çocuklara bakıyorum evet hepsi bana bakıyor ama çok azı beni dinliyor. Pubg, instagram,youtuber gibi anahtar kelimeleri duydukları anda ise sınıfa bir heyecan dalgası yayılıyor
Şu anda bilgisayar öğretmeninden beklenti ofis programlarında yapamadıkları şeylerde öğretmen ve idarecilere yardım etme, zil makinasını ayarlama, etkinliklerde foto çekip web sitesine haber olarak ekleme,, flaştan virüs temizleme, bozuk bilgisayarlara format, telefon ve tablet sıfırlama, her türlü elektronik cihaz için öneri vb...
Branşımda mutlu değilim. Artık eskisi kadar kendimi geliştireyim hevesi de kalmadı. Bildiklerim okulda benden istenenlere yetiyor. Daha fazlasıyla ne öğrenci ne öğretmen ne de idareci ilgileniyor.
İmkan olsa sınavlarda sorusu olan bir derse geçmek isterdim.