Böte den TEF e terfi

Kodla Büyü
duyu81' Alıntı:
@barbaryan kardeş söylediğin şeylerin yarısından fazlası yanlış ama cümle kurabildiğin için hakaret etmeden cevaplarımı yazayım bende...sana birşey demedim de zaten.

Diyorsun ki sen nerden bilirsin meslek lisesini , ne anlatıldığını ve atölyede ne yapıldığını vs..
Bilirim çünkü 3 farklı meslek lisesinde derse girdim. Hatta okulun birinde ikisi tefli olmak üzere 3 öğretmen aynı derslere giriyorduk öğrencinin biri siz neden diğerleri gibi okumuyorsunuz hocam dedi. İki tane tefli bayan arkadaşı donanım ve yazılım konusunda eğittim.Bu söylediklerim ispatlanabilir yada uğraşmaya değer şeyler olmadığı için bu konuda cevap yazmanıza gerek yok ben yalan atmış olayım önemli değil .Başarı zaten bu değil.Buradaki insanların %99 u benim kadar ödül almamıştır ama bunların da bir önemi yok .Çünkü yaptığımız işleri adil objektif ve bilimsel kriterlere göre değenlendirebilecek yetenekte idarecilerimiz yok. Öyle ki müdürün verdiği bir teşekkürü almaya tenezzül etmediğim için tatilde komşum getirdi. Önemi yok hocam yok.Piyasaya hitap eden yüzbinlerce insanın ilgisini çeken bir iş yaptım ama bunun da bir önemi yok.
Buradaki insanların yarısından fazlası derdini anlatamıyor ne düşündüğünü ifade edemiyor.Ula oğlum steve jobs olsan lary page olsan kime ne fayda...Düşüncesini geçtim zaten düşünmüyor da hiç... Yarışmalara gatılayorun web tasarımı yaptırayorun çok koşayorun ben başarılıyın diyen bi insanla hangi konuda neyi tartışabiliriz. Hayvanat bahçesini müdürünün atandığı kuruma, nazardan nasıl korunmalıyız konulu bir projeye onay veren kuruma proje göndermiş arkadaş sonucu yazmasada bununla böbürleniyor. Bir öğretmen düşün içinde yaşadığı ülkenin farkında değil.Beni sinirlendiren bu insanın cahil olması değil eğitilemez olması. Yoksa seve seve yaparım bu işi çünkü işim bu.


ne yapmış ne yapmış eğitmiş..önce senin eğitime ihtiyacın var..
 
arkadaşlar 4 yıl ilköğretim 6 yıldır meslek lisesindeyim..tefliyim..eğer meslek lisesine geçebiliyorsanız mutlaka geçin..ilköğretimlerde flash bellek virüs temizleme format atma vb işler angarya çok..meslek lisesinde menemen yermişiniz bilmem ama daha bir farklı..öğrenciler okuma yazma bilirmi bilmemmi ama verdiğiniz derslerden çok güzel sonuçlar çıkaranlar var..geçen yıl 2 tane bilgisayar öğretmenliğine 2-3 tane mühendisliğe 2-3 tane sınıf öğretmenliği hemşirelik vb bölümlere öğrenciler yerleştirdik bölümden..okuma yazmayı biraz daha ilerletebilirsek ve menemeni biraz daha acılı yaparsak bu sayıların artacağı kanısındayım..
 
Kendini geliştirme ne tef ile alakalı ne de bote.

Her işin başı merak. Sadece merak.

Körelten ise sosyal ağlar, bilgi içermeyen siteler(haber, komedi, eğlence, satış....) ve oyunlar.
Bunları çıkartın bilgisayardan merak ile kendinizi daha iyi geliştirirsiniz. Bunlar varsa sadece ne olursa olsun gelişme olmaz.
 
Geri
Üst