Bölgede 4 okul var
A okunda 80 saat 4 öğretmen
B okulunda 44 saat 2 öğretmen
C okulunda 17 saat 1 öğretmen
D okulunda 16 saat 1 öğretmen (eşim norm fazlası oldu)
Artık dersler A okulunda toplanmış.yani A okulunda 3 öğretmen olmalı idi.hiç norm verilmeyen okula norm verilmeliydi yönetmelik gereği.
İl bazında belli oldu.kurum müdürü görebiliyorbu arda normlar belii oldu mu
Peki ya gerçekten yazılım yanlış ise bu saatten sonra bir hak elde edebilir miyim acabaŞu yanlış çalışma sorunu yüzünden olabilir mi acaba:
![]()
Norm Kadro yazılımı, öğretmen normu belirlenmesinde yanlış çalışıyor
İlk defa 2018 yılında Norm Kadro Modülündeki yazılımın yanlış çalıştığını dile getirmiştik. Bu defa, bize ulaştırılan yeni belgelere göre bir eğitim bölgesindeki Sosyal Bilgiler alanını inceleyerek Norm kadro Modülündeki yazılımın yanlış çalıştığını bir eğitim bölgesinde ispatlayacağız.www.memurlar.net
Peki ya gerçekten yazılım yanlış ise bu saatten sonra bir hak elde edebilir miyim acaba
TeşekkürlerYazının sahibi Anmet Kandemir'e ulaşın isterseniz. Kendisi aynı zamanda sendikacıdır, hata varsa yol göstetebilir:
Eğitim bölgesi devreye girer. Hesaplamak için bölgedeki tüm okullardaki ders saati sayılarını bilmek gerekir. 6 saat derse girer md yardımcısı. Norm hesabında 6 saat eksik olarak hesaplanır.peki bir okulda (Anadolu lisesi) bir müdür yardımcısı bilişim teknoloji ise o okula norm açılması için kaç saat seçmeli bilişim teknolojileri seçilmesi gerekir. müdür yardımcısı ders alır mı