BurukDesign' Alıntı:SerkanF1' Alıntı:Senin el emeğinin ücreti 3 kuruş olabilir ama ben 3 kuruşa site yapmam. Otursunlar kendileri yapsınlar...BurukDesign' Alıntı:SerkanF1' Alıntı:Mütaahit bir daireyi 400-500 bin isterken,BurukDesign' Alıntı:Hazır şablon kullanıp da böyle yüksek fiyatlar istemek bence üçkağıtçılıktır...
Doktor 2-3 saatlik bıçak parası 10bin lira isterken,
Dişçi bir diş çekmeye yüksek paralar isterken,
400-500 liraya mı üçkağıtçılık diyorsun...
Ne alakası var yaa.. Bir web sitesi ile kıyasladığınız işlere bakın...
Şimdi haklı göstermeye çalışmayın yaptığınız işi..
Beni yanlış anlıyorsunuz.. Ben hazır tema üzerinden çok iş yapmış gibi para talep edenleri anlamıyorum...
Websitesini görselinden koduna kadar hepsini kendisi yapan birisi 2bin de istese 3bin de istese çok değildir.
Ama hazır temaya bilgileri girip de nasılsa anlamıyorlar mantığıyla insanları kandıranlara benim sözüm... Bu sınıftaysanız üzerinize alınabilirsiniz..
O zaman bir örnek de ben vereyim. Arabanı tamire götürüyorsun adam hiç bişey yapmasa yine para alıyo ne yapacaz o zaman. Bence dediğiniz çok da anlamlı değil. Kullanılmayacaksa o kadar hazır tasarım ne diye ücretsiz olarak kullanıma sunuluyo yarıyo internette. Eğer ben kodlama biliyorsam ve tasarım yeteneğim yoksa tabiki hazır template kullanacağım. Yoksa ne yapacağım renk uyumundan anlamıyorum diye kaderime küsüp oturacak mıyım?