BÖTE mezununları için özel hizmet tazminatı kaç olmalı?

Kodla Büyü
Hocam bu özel hizmet tazminatı durumu söyledir önce böteli ve ilköğretim yada düz lisede çalışan tefli için

9/1 den 4/1 e düşene kadar tutar*%85
4/1 den 2/1 e düşene kadar tutar *%95
2/1 den sonra tutar*%100

Şimdide meslek lisesinde görev yapan tefli için

8/1 den 4/1 e düşene kadar tutar*%100
4/1 den 2/1 e düşene kadar tutar *%110
2/1 den sonra tutar*%115

Hocam evet de bu rakamın benim maaşıma yansıması,beni diğer branşlardan öne geçirmesi gerekmez mi? Biz de aynı maaşı alıyoruz o zaman adı niya tazminat niye böle bir şey var? Bu arada ben de bir ortaokulda çalışan böteliyim

fatherboard' Alıntı:
Hocam bu özel hizmet tazminatı durumu söyledir önce böteli ve ilköğretim yada düz lisede çalışan tefli için

9/1 den 4/1 e düşene kadar tutar*%85
4/1 den 2/1 e düşene kadar tutar *%95
2/1 den sonra tutar*%100

Şimdide meslek lisesinde görev yapan tefli için

8/1 den 4/1 e düşene kadar tutar*%100
4/1 den 2/1 e düşene kadar tutar *%110
2/1 den sonra tutar*%115

:alkis:

şimdi sen böyle yazdın ya birisi çıkar 5 dk sonra "Bilgisi olan yok mu?, birisi açıklasın" diye yazar.. Davul zurnayı da geçtik borazanı olan yok mu!

Bötenin diğer branş öğretmenlerinden tazminat açısından hiç bir farkı yok yani bir fizikçi bir matcı ne alıyosa sizinkide o ...Teflilere oda mesleki ve teknik okullarda görev yapanlarına %15 fazla ödeniyor sadece....

Tayinci hocam ben kendiyle dalga geçebilen bir insanım zira az önceki yorumumdan anlamışsındır sen zeki adamsın (tabi sana göreee). Ama herkes özel hizmet tazminatını tüm öğretmenlerin aldığını bilecek diye bir kaide varsa da benim haberim yoksa tabi ayrıca tartışırız bu konuyu.Ayrıca soru soruyorum cevap vermek değil de laf sokmaksa niyetin ne işin var yorumumun altında.Sana zamanında anlama sıkıntısı yaşadığın durumlarda yardımcı olan olmamış galiba yine arayışa girersen enstrüman yönünden sıkıntım yok senin için vuvuzelam bile var!

north' Alıntı:
şimdi anladım hocam teşekkürler bu saatlerde köşe sayısı artıyor jetonlarımda

jetonlardaki köşe sayısı arttıkça daireye daha yakın bir şekil oluşur. yani 5 gen yerine 20 gen olursa daireye daha çok benzer. bu sebeple köşe sayınız arttıkça anlama kabiliyetinizinde artmazı lazım aslında. köşe sayısı azaldıkça jetonun düşmesi zorlaşır. yani mesela 3 gen bir jeton hayal edelim. bu jetonun yuvarlanmasımı daha kolay yada 10 gen bir jetonun yuvarlanmasımı daha kolay.

north' Alıntı:
Tayinci hocam ben kendiyle dalga geçebilen bir insanım zira az önceki yorumumdan anlamışsındır sen zeki adamsın (tabi sana göreee). Ama herkes özel hizmet tazminatını tüm öğretmenlerin aldığını bilecek diye bir kaide varsa da benim haberim yoksa tabi ayrıca tartışırız bu konuyu.Ayrıca soru soruyorum cevap vermek değil de laf sokmaksa niyetin ne işin var yorumumun altında.Sana zamanında anlama sıkıntısı yaşadığın durumlarda yardımcı olan olmamış galiba yine arayışa girersen enstrüman yönünden sıkıntım yok senin için vuvuzelam bile var!

BU ŞİİRİ ŞUAN SANA YAZDIM HOCAM.. şiirin adı sivrisinek saz..

SİVRİSİNEK SAZ
"hendek" ve "leblebi"
Kelimenin münasebeti
Yoksa sözlerimin edebi
İllaki vardır bir sebebi..
Yalamamışsın mürekkebi..

Hocam sesli güldüm neşem yerine geldi. :D Anlaşılan zamanınız bol hesaplar yapmışsınız (Bana her ne hikmetse Devlet Bahçeli'yi anımsattınız zira kendisi de epey başarılıdır metematikte :D)da sizin benim jeton yolumdan haberiniz olduğunu bilmiyordum.Neyse anladım ki tartışabileceğim düzeyde değilsiniz yazdıklarınız yazdıklarımı anlamadığınızı gösteriyor.Cümlelerinizin basitliği izse zeka düzeyinizi.. Kusura bakmayın sizinle bu kadar..
Bu arada profil resminiz çok başarılı her ne kadar rengi sizin için farklı olması gerekse de.. :puhaha:
Hoşça kalın,sakin kalın,sayın angry bird!

north' Alıntı:
Hocam sesli güldüm neşem yerime geldi. :D Anlaşılan zamanınız bol hesaplar yapmışsınız (Bana her ne hikmetse Devlet Bahçeli'yi anımsattınız zira kendisi de epey başarılıdır metematikte :D)da sizin benim jeton yolumdan haberiniz olduğunu bilmiyordum.Neyse anladım ki tartışabileceğim düzeyde değilsiniz yazdıklarınız yazdıklarımı anlamadığınızı gösteriyor.Cümlelerinizin basitliği izse zeka düzeyinizi.. Kusura bakmayın sizinle bu kadar..
Bu arada profil resminiz çok başarılı her ne kadar rengi sizin için farklı olması gerekse de.. :puhaha:
Hoşça kalın,sakin kalın,sayın angry bird!

çok şükür benimle tartışabilecek düzeyde olmadığınızı anladınız.
cümlelerimin basitliği derken şiirden mi bahsediyorsunuz.
hendek, deveye hendek atlatmak..
leblebi, leb demeden leblebiyi anlamak..

Sanırım arkadaşın canı sıkılmış ayrıntılı maaş bordrosuna bakmış. Kıdem yılı, derece, kademe,ünvan bu tazminatı etkileyen faktörler. Ama o çok alıyor ben az alıyorum şeklinde düşünmemek lazım. Biri 12 yıllık öğretmen biri 2 yıllık öğretmen.. Bu açıdan bakmak lazım. Eğer böyle olmasaydı ilk çalışmaya başladığınızda aldığınız maaş ile 30 yıllık öğretmeninki aynı olurdu. Bence böyle konulara takılmamak lazım. Sonuçta KBS üzerinden hesaplanan maaşlar bunlar. Ve bir dipnot. Kimsenin parası devlette kalmaz. Az ya da çok... İyi çalışmalar...

birinin maaş karşılığı 15 saat, meslek lisesindekinin 20 saat, hatırlatalım, radyasyon ile ilgisi yok maalesef.
emrahsahan' Alıntı:
Son noktayı ben koyayım Meslek Lisesinde çalışıyorsanız bu farkı alabilirsiniz.Aslında ilköğretim, ortaöğretim ve meslek lisesinde çalıştığımız ortam aynı.Meslek lisesinde labda radyasyon var da bizim labda mı radyasyon yok :)

BBNET
Geri