Aynen hocamBu duruma göre verecekler sanırım.
Ben fark olduğunu düşünmüyorum.Elimizi vicdanımıza koyalım şahsen ben tef mezunu ile aramızda büyük bir fark olduğu düşüncesindeyim
şahsen ben değilim hatta bir sürü tef mezununun daha parçalara ayrılmış kasayı bile toplayamadığını gördüm.birçoğuna WEB sitesi eğitimi verdim bu demek değildir bütün Tef liler yetersizdir.Elimizi vicdanımıza koyalım şahsen ben tef mezunu ile aramızda büyük bir fark olduğu düşüncesindeyim
Hocam haberde ismi geçen Ali Çimen hocamız ile iletisime geçebilsek en doğru bilgiyi almış oluruz.haberin pdf çıktısını aldım ama haber içeriğinde sanırım yayınlanmaması gereken bir bilgi mi vardı neydi bilemiyorum haberi memurlar.net kaldırmış.
Bencede altına imza çakaram.Bu bilişim öğretmenlerinin başka düşmana ihtiyacı yok. Ne zaman biri bir hak elde etmeye kalksa diğer bilisimciler engel olmak için can hiras mücadele veriyor. Tef mezunu hocalarım, adamlara verilecek dereceyi senden alıp vermeyeceklerya. Niye bu kadar dertlendin anlamadım.
Hocam haberde ismi geçen Ali Çimen hocamız ile iletisime geçebilsek en doğru bilgiyi almış oluruz.
Hocamizin okulu ... Ortaokulu İstanbul geçiyordu. Bizden bu okulda tanidik bir ogretmen arkadas vasıtasıyla Ali Çimen hocamıza keşke sordurabilseydik.
Böte öğrencileri olarak mühendislik bölümü hocalarının,eğitim fakültesi hocalarının,teknik eğitim hocalarının,fen edebiyat hocalarının,yakındaki meslek yüksek okulu hocalarının doçentlik,yrdçdoçluk,doktoralık tezlerini yazdık üstüne öğretmenlik stajında gittiğimiz okullarda teknik eleman gibi bütün her şeyi onardık yani basit bir tez yazmaktansa bütün görevleri sindire sindire yaptık.ha son sene bötecilerde stajda tez yazdı 500-600 sayfalık, yazmamış değiller yani.Tef te alınan dersler tez vs. Bunların hangi birini aldık böte olarak . Biz haftada 2-2,5 gün okula giderken onlar haftanın her günü derstelerdi
2016 yılı ise o yüzden MEMURLAR.net haberi kaldırdı.aynen hocam. arıca meb kararı temyize gitti mi gitmedi mi bilemiyorum. karar 2016 yılına aitmiş. şimdi tekrardan baktım.
aynen ben derece istemiyorum diyen dilekçeyle sildirebilir. çok basit bir iş.böte - tef münakaşına çevirip konuyu bulandırmayalım. Velev ki olumlu karar çıktı bizlere 1 er derece verildi diyelim. Vicdanına ters olan arkadaş veya arkadaşlar gitsinler karar itiraz etsinler. şimdi tartışmanın yeri ve sırası değil.