YÖK Gazi ESEF'i teknik eğitime denk tutarken; Ordu Mesleki Eğitim Fakültesini denk saymamış. Düşünüyorum ki Bizimde okuduğumuz fakültelerde bizim bölümlerden hariç Sınıf Öğretmenliğinden Okul Öncesi Öğretmenliğine kadar pek çok faklı bölüm vardır ki; YÖK'ün bizim fakülteleri Teknik Eğitime denk tutması imkansız. Bu hususta "T.C. Devlet Personel Başkanlığının görüşünün hakkaniyete uygun olmadığı Teknik Öğretmen olarak sayılmamıza rağmen; Tüm fakültenin tekniğe denk olmasını istemesinden dolayı mağdur edildiğimizi asıl yapılması gereken bölümün teknik eğitim yapan bölüm olup olmadığına karar vermesiydi" diye duyurup gerekli başvuruları yapmak lazım.
Bu hususta Bimer, Kamu Denetçiler Kurulu, Haber bültenleri her yere başvuru yapmak lazım. Yoksa elimizi kolumuzu bağlayacaklar.
Başvuru yapılacak evraklar bu linkte var... post1534580.html#p1534580
Diğer bir durum Kimya öğretmenlerinin durumu Eğer Meslek Lisesinde Kimya Alanı varsa Kimya öğretmeni otomatikman meslekçi olup; o kategoride değerlendirilir. Peki nereden mezun olur?? Normal bizim mezun olduğumuz gibi eğitim fakültelerinden... Peki YÖK'ten onlar için fakültelerinin teknik eğitim fakülteleriyle denk olup olmadığına dair yazı istemişler midir? Bunların Devlet Personel Başkanlığına, Bimer'e, Kamu Denetleme Kuruluna sorulması lazım. Bu başvuruların hepsini bilgi edinme ile internet ortamından yapabiliriz arkadaşlar. Lütfen işin peşini bırakmayalım!..
Bu hususta açtığımız diğer konu aşağıdadır. Desteklerinizi esirgemeyin!.. Bütün BÖTE'cilerle paylaşalım...
post1533751.html#p1533751
Bu hususta Bimer, Kamu Denetçiler Kurulu, Haber bültenleri her yere başvuru yapmak lazım. Yoksa elimizi kolumuzu bağlayacaklar.
Başvuru yapılacak evraklar bu linkte var... post1534580.html#p1534580
Diğer bir durum Kimya öğretmenlerinin durumu Eğer Meslek Lisesinde Kimya Alanı varsa Kimya öğretmeni otomatikman meslekçi olup; o kategoride değerlendirilir. Peki nereden mezun olur?? Normal bizim mezun olduğumuz gibi eğitim fakültelerinden... Peki YÖK'ten onlar için fakültelerinin teknik eğitim fakülteleriyle denk olup olmadığına dair yazı istemişler midir? Bunların Devlet Personel Başkanlığına, Bimer'e, Kamu Denetleme Kuruluna sorulması lazım. Bu başvuruların hepsini bilgi edinme ile internet ortamından yapabiliriz arkadaşlar. Lütfen işin peşini bırakmayalım!..
Bu hususta açtığımız diğer konu aşağıdadır. Desteklerinizi esirgemeyin!.. Bütün BÖTE'cilerle paylaşalım...
post1533751.html#p1533751