Hocam tercihte aşağıda onay kutucuğu vardı nasıl sehven geçiş yaptınız?Arkadaşlar ben MEslek lisesinde çalışan TEF mezunu Bilişim Teknolojileri alnı öğretmeni olarak sehven Bilişim ve Öğretim Teknolojileri(BÖT) alanına geçiş yaptım.Benim ile aynı durumda olan var mı? Geri Dönüş için ne yapılabilir ?Fikirlerinize ihtiyacım var.
Meslek lisesindeyken BÖT'e geçtiyse kendisi girip tercih yapıp onaylamış olması lazım, hiç giriş yapmasaydı okul türüne göre otomatik BT seçilirdi. Okula dilekçe verilip uğraşılabilir, sonuçta çok hızlı gelişti süreç, daha ne neydi derken oldu bitti.Kendi talebiniz ile geçtiyseniz; MEB in 2-3 yılda bir yaptığı alan değişikliğini bekleyeceksiniz. Onda da sadece zorunlu hizmet okullarında boşluk varsa açılıyor. Doğuda büyükşehirlerdeyseniz şansınız olur. Yoksa çok zor.
Eğer bakanlık resen geçirdiyse dava açabilirsiniz.
Hocam kadronuz meslek lisesinde miydi yoksa görevlendirme mi çalışıyordunuz? Eğer bu seçimi bakanlık yaptıysa kadronuzun bulunduğu kurum türüne göre seçmesi gerekiyordu? Çok ilginç bir durum olmuşArkadaşlar ben MEslek lisesinde çalışan TEF mezunu Bilişim Teknolojileri alnı öğretmeni olarak sehven Bilişim ve Öğretim Teknolojileri(BÖT) alanına geçiş yaptım.Benim ile aynı durumda olan var mı? Geri Dönüş için ne yapılabilir ?Fikirlerinize ihtiyacım var.
Ben de dilekçemi verdim bakanlığa kararname iptali için ama kararnamem okuluma geldiği ve il içi atama süreci başladığı için olumsuz geri dönüş oldu.aynı durumda bizde de var. dilekçelerini aldılar bakanlığa gitti kararname iptali için
geri dönüşü bakanlık mı yaptı okul, ilçe ya da il mi? Sendikanız varsa hemen yürütmenin durdurulması gibi dava açılabilir sanırım. Sendika avukatları daha iyi bilir.Ben de dilekçemi verdim bakanlığa kararname iptali için ama kararnamem okuluma geldiği ve il içi atama süreci başladığı için olumsuz geri dönüş oldu.
bakanlıkta resmi kanal ile değil de şifahen olumsuz dönüş oldu.geri dönüşü bakanlık mı yaptı okul, ilçe ya da il mi? Sendikanız varsa hemen yürütmenin durdurulması gibi dava açılabilir sanırım. Sendika avukatları daha iyi bilir.
Meslek lisesinde Bt alanında çalıştığınız Böte alalnına sehven geçildiği belirten bir dilekçe yazıp yollayın hocam .Sistemsel hata mı kendiniz mi seçtiniz?Arkadaşlar ben MEslek lisesinde çalışan TEF mezunu Bilişim Teknolojileri alnı öğretmeni olarak sehven Bilişim ve Öğretim Teknolojileri(BÖT) alanına geçiş yaptım.Benim ile aynı durumda olan var mı? Geri Dönüş için ne yapılabilir ?Fikirlerinize ihtiyacım var.
Şifahen sözler bir şey ifade etmez. Dilekçenize yazılı dönüş bekleyin. Sonra dava açarsınız sendika kanalıyla.bakanlıkta resmi kanal ile değil de şifahen olumsuz dönüş oldu.
Peki bu arada il içinde onun yerine boş gözüktüğü için başka birisi atanırsa ne olur hocambencede şifahen bizim arkadaşada olmaz bu iş demişler, dava açarım dedi o da...ama büyük ihtimal iptal etçekler
Bu durum çok kafa karıştıryor hocam, şu an aradığım, boş norm gözüken okullarda denk geldi bazılarında,Peki bu arada il içinde onun yerine boş gözüktüğü için başka birisi atanırsa ne olur hocam