az önce boykotumuzu resmi hale getirdik..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 61>34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

61>34

Seçkin Üye
Seçkin Üye
az önce sbs görevlendirme kağıdı geldi ve 2-3 kişi olan boykotcu sayımızı bir kıvılcım çakarak tüm öğretmen arkadaşaları ikna ederek imza sütununu "istemiyor" kelimesiyle doldurduk ve açık açık da söyledik kimki bu okuldan bizim yerimize sınava girerse bizim hakkımıza girmiş kabul edeceğiz ve tavrımızıda ona göre gözden geçireceğiz.. 8)

ben de görev almıyorum. görev alınmasına da karşıyım ama benim okulumda birisi dese ki görev alırsan sana olan tavrımızı gözden geçireceğiz kesinlikle görev alırdım. insanların iradeleri var. kimse kimseye düşüncelerini dayatmamalı bence.

Accipiter' Alıntı:
ben de görev almıyorum. görev alınmasına da karşıyım ama benim okulumda birisi dese ki görev alırsan sana olan tavrımızı gözden geçireceğiz kesinlikle görev alırdım. insanların iradeleri var. kimse kimseye düşüncelerini dayatmamalı bence.

hocam görev çıkmış olan birisine bunu söyleyemeyiz doğru ama benim bir amacım varsa ve bir fedakarlık yapıp bu amacıma yönelik bir adım attıysam, görev çıkmamış bir kimsede benim bıraktığımı bana azıcık saygı duyuyorsa almaz, kısacası destekde olmaz köstekde..

61>34' Alıntı:
Accipiter' Alıntı:

hocam görev çıkmış olan birisine bunu söyleyemeyiz doğru ama benim bir amacım varsa ve bir fedakarlık yapıp bu amacıma yönelik bir adım attıysam, görev çıkmamış bir kimsede benim bıraktığımı bana azıcık saygı duyuyorsa almaz, kısacası destekde olmaz köstekde..

hocam söylediklerinizde çok haklısınız. zaten mevcut durum için de aynı düşünüyoruz ama "tavrımızı ona göre tekrar gözden geçireceğiz" farklı bir ifade. yaklaşım bu olmamalı. o açıdan dedim. daha makul uygun bir dille durum anlatılabilir. dayatma gibi olursa bazı insanlar sessiz kalamıyor...

Sınavlar konusunda gösterilen bu duyarlılığı, formatörlük görevini de seçmeyerek taçlandırmak gerek :sleep:

ya ben ne yapayım. sinir oldum :verymad:
görev ister misin diye sordular, HAYIR dedim. yanımdaki yüzüme baktı, ben isterim, arkadaşım da ister eminim dedi.
durumu izah ettim oralı olmadı. hayır yani bunu yapan da okulun dinozorları değil, göreve yeni başlamış genç idealist (!) öğretmenleri.

maalesef bizde durum çok kötü.
Erzurum.

valla biz de istemedik ama milli eğitim kendi seçecek dedi müdür yardımcısı. Adayız zaten bişey de diyemedik yarın belli olur sonuç. Hakkaride baya sıkıntı oldu bu iş görevli öğretmen bulamadılar. Ben anlamadım bu öğretmenlik nasıl bişey. Heryerden emir arkadaş...

BBNET
Geri