Az önce öğrenci 2.kattan düştü,ambulans 25 dk sonra geldi..

Kodla Büyü

*cem62*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
816
az önce okulumuzun 2.katından öğrencilerden biri düştü...daha doğrusu intihar ...8.sınıf öğrencisi...istanbulun göbeğindeyiz ambulansı aradık 25dk sonra geldi...çocuğun durumu sıkıntı...öğretmenin sıkıntılı.......ambulans ayrı bir sorun...KABUS GİBİ...



Beden eğitimi öğretmeni bahçede öğrencileri sıraya koymuş... kız öğrenciyi sınıfa göndermiş...bişeyler istemiş... o da sınıfı boş bulunca cama çıkıp allah ım beni affet deyip atlamış aşağı....başarılı ve efendi bir kız...sevgilisinden ayrılmış galiba..ondan olduğu söyleniyor....
 
by_katliam' Alıntı:
gençlerimize ne oluyor!! BU DİZİLER EN BÜYÜK ŞEYTANNNN
haklısınız hocam diziler çok fena dizilerin reklamlarını izlediğimde bile tüylerim diken diken oluyor bir lise öğrencilerini anlatan dizinin sloganı yoksullak veaşk olabilirmi ?
 
bilinci açıktı ama baya bir kırık var gibiydi...Allahtan kafası üzerine düşmedi..ve .kanama olmadı...
 
Geçmiş olsun Hocam, umarım sağlığına kavuşur. Rabbim bizlere güzel bir nesil yetiştirmeyi nasip etsin, bizleri bu amaç için çalışanlardan eylesin inşaallah.
 
İnşallah bir şey olmaz, öğretmenin başına da bir sürü olaylar olaylar Allah kolaylık versin
 
by_katliam' Alıntı:
gençlerimize ne oluyor!! BU DİZİLER EN BÜYÜK ŞEYTANNNN
evet hocam çok haklısınız Brezilya yı geçtik ve yalan rüzgarı tertemiz kalıyor artık dizilerimizin yanında...Elalemin ülkelerinde kendi dizilerini aile vatan toplum olarak bir arada tutmaya bağları güçlendirmek için yapılırken bizimkilerin 1-2 tanesi hariç geri kalanı bölmek parçalamak bunalım dert tasa çözümsüz yollar eller çeblerde(!) intihar gibi kavramları işliyorlar...Öğrencimiz en kısa zamanda iyileşir inşallah...Öğretmenimize de Allah sabır versin çok zor bir durum nöbetçi sınıf ve rehber öğretmen arkadaşlarda sıkıntı çekeceklerdir...Allah sabır versin...En kısa zamanda iyileşir inşallah....
 
2 yıl önce bizim okulda 8.sınıf kız öğrenci atlamıştı 4.kattan.ben korktum o yüksekliği görünce.
Allah 3-4 ay sonra öğrenci yürümeye başladı.Gerçekten bu diziler başa bela.Tokatta olmuştu bu olay.
 
Başbakanımız ile Bakanımıza bilgi olsun öğrencilerin dersleri ile uğraşmaktan başka neler ile meşgul olduğumuzu. Dersteki arkadaşın işi yoksa bir sene uğraşsın mahkeme mahkeme soruşturma v.s. arkadaş 5 yaş yaşlanır. Geçmiş olsun.
 
EDEP (Değerler Eğitimi) projesini daha ciddi bir şekilde uygulamak lazım
Geliştirmekte lazım
hatta derslerin yarısı bunlara gitse bile değer
 
Başbakan: Haftada 15 saat çalışan öğretmen..
Bakan:3 ay tatilleri var.

Tv'ler: Herkes birbirini görütüyor, hele taa amcasının karısını götüren diziden sonra iyice zıvanadan çıktı.

bilgisayar ve internet: En büyük tehlike.. Ama Meb bilgisayar dersini kaldırıyor.Niyeymiş, çocuklar bilgisayar kullanmayı biliyorlarmış.

Bu çocuğun üzerinde saydığım bütün unsurların etkisi var.Kimse suçu birbirine atmasın. Başbakan, bakan, Meb, anne baba, öğretmen, tv... Burada en masumu çocuk, ondan biraz daha suçlusu öğretmendir. ama bakalım suç kime kalacak.

Geçmiş olsun, Allah şifa versin.
 
Öncelikle geçmiş olsun sayın hocam, inşallah çocuğun sağlığı iyidir.
Asıl önemli olan, öğrenciye neden bu şekilde davrandığı sorulduğunda, öğretmenler yüzünden demesi! Gel gör sen şamatayı o zaman. Nöbetçi öğretmeninden tutun idareye kadar ciddi anlamda soruşturma geçirir okul! Tabii temennimiz olayın bu şekilde gerçekleşmemesi. Aklıma gelen şu: Doğuda ( Ağrı'da görev yaparken ), öğrenciler bu şekilde öğretmenlerden ciddi anlamda para koparmaya çalışıyorlardı. Bizzat şahit oldum.
 
Şimdi müdür nöbetçi öğretmenin durumu hiç iyi değildir. Oğlum atlayacaktın git evinden atla
 
by_katliam' Alıntı:
gençlerimize ne oluyor!! BU DİZİLER EN BÜYÜK ŞEYTANNNN
Öğretmenle, doktorla, emekçiyle uğraşmaktan onları bir yük gibi görmekten; Aile içi ilişkileri meşru gösteren, intiharı aşkın yücelmesi için bir değer gibi gösteren, kimi eli kimin cebinde ilişkileri sevecenlik gibi gösteren, beyinleri uyuşturan şeylere müdahele etmeye fırsat bulamıyorlar. Gerçi insan varlık nedenini neden yok etsin dimi, kötü de olsa ben bundan yaşıyorum der ve susar. Yazık lan şu memleketin haline yazık.
 
Geri
Üst