evet arkadaşlar şöyle 1 hafta tatil yapmayı planlıyoruz... bilenler yardımcı olursa sevinirim...
Bu haftasobu ben temmuz icin yer ayirttim ama 2+1 klimali ev. Denizin karsisinda. Gunluk 150tl. Pansiyondan da otelden de daha iyi bence. Bu arada gunluk 70tl ye kadar bulabilirsiniz.kafkas' Alıntı:Hocam yer konusunda yardım edemem bilmiyorum ama Sarımsaklı Plajlarını görmeniz gerek o taraflardan. Tavsiye ederim. Oradaki otellerde de hemen her bütçeye uygun yer bulabilirsiniz kanımca.
Selamlar
dehencan' Alıntı:hocam ben ayvalıkta çalışıyorum. Nasıl bir yer aradığını söylersen yardımcı olabilirim.
KOZANDAGI' Alıntı:Bu haftasobu ben temmuz icin yer ayirttim ama 2+1 klimali ev. Denizin karsisinda. Gunluk 150tl. Pansiyondan da otelden de daha iyi bence. Bu arada gunluk 70tl ye kadar bulabilirsiniz.kafkas' Alıntı:Hocam yer konusunda yardım edemem bilmiyorum ama Sarımsaklı Plajlarını görmeniz gerek o taraflardan. Tavsiye ederim. Oradaki otellerde de hemen her bütçeye uygun yer bulabilirsiniz kanımca.
Selamlar
KOZANDAGI' Alıntı:Bu haftasobu ben temmuz icin yer ayirttim ama 2+1 klimali ev. Denizin karsisinda. Gunluk 150tl. Pansiyondan da otelden de daha iyi bence. Bu arada gunluk 70tl ye kadar bulabilirsiniz.kafkas' Alıntı:Hocam yer konusunda yardım edemem bilmiyorum ama Sarımsaklı Plajlarını görmeniz gerek o taraflardan. Tavsiye ederim. Oradaki otellerde de hemen her bütçeye uygun yer bulabilirsiniz kanımca.
Selamlar