Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynı site ismiyle site tamamen nasıl değiştirilir??
arkadaşlar bir internet sitesi var..sitenin süresi bitiyormuş..site sıfırdan yeniden yapılacak..tekrar sitenin ismi nerden alınacak ya da uzatılacak bu host için falan öneriniz ya da hangi programda hazırlansın site??
tüm aşamalr için yardım bekliyorum.acemiyim!!
Zaten isim bir defa alındıktan sonra size ait oluyor. Şayet ismi kullanmazsanız bildiğim kadarıyla süresi geçtikten 6 ay sonra aynı ismi başka biri alabiliyor.
Uzatma işini aynı firmadan ya da başka firmadan yapabilirsin.Dosyalarını ftp programıyla bilgisayarına download et. Yeni alacağın hostinge de upload edersin :+1:
hocam turhost kullanıyorum ve turhostun böyle bir hizmeti var. başka hostta hangi domein ismi ile olursa olsun turhost bu konuyu hallediyor. siteyi olduğu gibi başka bir isimle yayınlayabiliyorsun... daha ayrıntılı bilgiyi turhost un destek merkeziden ( http://support.turhost.com ) alabilirsin.