Aynı ilçedeki başka okuldaki bilişim öğretmeniyle yer değiştirebilir miyim?

Kodla Büyü
İl içinde sıra işletilince olabilir ama araya puanlı birisi girerse çadır karışır. Yoksa becayiş kalktı uzun zaman önce.

Biririnizin okullarını 1. tercih edin. Sizin okulları tercih edenlerin puanları sizlerden düşükse, her ikinizde 1. sırada olursunuz ve sistem sizi karşılıklı yer değiştirir.

Biririnizin okullarını 1. tercih edin. Sizin okulları tercih edenlerin puanları sizlerden düşükse, her ikinizde 1. sırada olursunuz ve sistem sizi karşılıklı yer değiştirir.
Olmaz hocam. Yukarıda izah ettiğim sebepten.
İlk bir atamanın boş yere olması lazım. Karşılıklı 2 dolu kadroya boşalma olmadan sistem atama yapmaz. Karşıda biri boş başka yere gidip yerini boşaltmadan olmaz

Olmaz hocam. Yukarıda izah ettiğim sebepten.
İlk bir atamanın boş yere olması lazım. Karşılıklı 2 dolu kadroya boşalma olmadan sistem atama yapmaz. Karşıda biri boş başka yere gidip yerini boşaltmadan olmaz
Ben şahit oldum hocam. Açık norm yokken yer değiştirdi arkadaşlar birbirlerinin okullarına. Bakanlık tekrar yapar yapmaz bilemem ama yapıldı. Şartlar oluştuğunda yapılmasında bir sakınca yok.

Benim de bizzat başıma geldi 6 sene önce ben yer değiştirdim benden boşalan yere başka hoca atandı. Değişmediyse bizim il içinde dolu olsun olmasın kadrolar tercihe açık oluyor sen gidersen yerine anında başka biri geliyor.

Özür grubu atamasında iki kişi de tek tercih yaparsa veya ilk tercihlerini karşılıklı yaparlarsa bence mümkün.

ilksms
Geri