arkadaslar ligtv uyeliği aldım 2 tv var evde biri diger odada yeni tv taktım kutuyu digeri eski tv diğer odada o tv dada izlemek istiyorum naısl yapabilirim ne almamız gerekir nasıl bağlarız yardımcı olurmusunuz?
imkansız. dediğin gibi olsa bir üyelik al 10 kişi izle adamlar yapar mımescan' Alıntı:benim web pakaetim var ama aynı anda iki ayrı bilgisayarda izlemek istiyorum..ama hiçbir yolunu bulamadım bilen varmı?
her_dem' Alıntı:imkansız. dediğin gibi olsa bir üyelik al 10 kişi izle adamlar yapar mımescan' Alıntı:benim web pakaetim var ama aynı anda iki ayrı bilgisayarda izlemek istiyorum..ama hiçbir yolunu bulamadım bilen varmı?
farketmez hocam. aynı kablosuz hat üzerinden aynı apartmanda da izlenebilir. yan komşun, üst komşun falan.yani bu paket tek bir alet için.mescan' Alıntı:her_dem' Alıntı:imkansız. dediğin gibi olsa bir üyelik al 10 kişi izle adamlar yapar mımescan' Alıntı:benim web pakaetim var ama aynı anda iki ayrı bilgisayarda izlemek istiyorum..ama hiçbir yolunu bulamadım bilen varmı?
aynı evde istiyorum zaten sadece diğer oda için
..mescan' Alıntı:her_dem' Alıntı:imkansız. dediğin gibi olsa bir üyelik al 10 kişi izle adamlar yapar mımescan' Alıntı:benim web pakaetim var ama aynı anda iki ayrı bilgisayarda izlemek istiyorum..ama hiçbir yolunu bulamadım bilen varmı?
aynı evde istiyorum zaten sadece diğer oda için
SiyahAdam' Alıntı:benim web pakaetim var ama aynı anda iki ayrı bilgisayarda izlemek istiyorum..ama hiçbir yolunu bulamadım bilen varmı?