Aygaz otogaz kullanalar.

Kodla Büyü

berkekaya

Aktif Üye
Honda civic fabrika çıkışlı lpg li aracımda aygaz otogaz kullanma konusunda kararsızım.Katkılı olduğu araba için sıkıntı olacağını söyleyenler oluyor.Honda genel merkezini aradığımda kullanabileceğimi söylediler.Kullanan ve sıkıntı yaşayan oldu mu aranızda.

katkı maddelerinden dolayı eskiden filtreleri tıkıyordu. ayrıca aşırı yağlıydı.
ancak şu an kullanılabilir.
shell gaz da iidir

Hava basmayan yerden alınan mesafe kayıpsız en ucuz gaz hangisi ise o iyidir.
Hepsi aynı dökme gazı işliyor.

2008 honda civic vardı. kaliteli diye bir dönem aygaz kullandım motor arıza ışığını yakmaya başladı. yağlı olduğu için sensörlerin algıalmasında problem olduğu söylenmişti,
sonra hep shell aldım hiç bu problemi yaşamadım. bir problem değil arabanın çalışması için ama arıza ışığı rahatsız ediyor tabi,

Aracıma yeni LPG taktırdım. Eski lpg ustamda yeni ustamda (yeni usta 4 sene Aygaz Genel Müd. Serviste çalışmış) Kış ayı boyunca (Mart sonuna kadar) kesinlikle aygaz al. Kışın motorun çabuk ısınması ve rahat çalışması için katkı koyuyorlar ama marttan sonra ne alırsan al hepsi aynı dedi. Konulan katkının kesinlikle araca zarar vermeyeceğini de söyledi. Ben onun yalancısıyım.

Teşekkürler arkadaşlar.Bende aygaz almayı düşünüyorum artık.Yolum üstünde vardı istasyon.Almakta tereddüt ediyordum.Artık alırım.

Bence en iyi gaz Shell gaz. Arabanın çekişi bile anında değişiyor. Ayrıca Shell sürekli denetleme yapıyor ve kesinlikle kaçak gaz veya benzin sattırmıyorlar. Bulunduğum ilçedeki Shell'in lisansını anında iptal ettiler. PO ve Opet iyidir, diğerlerinde mecbur kalırsam Alpet ve TP alıyorum. Habaş gazdan kesinlikle uzak durun derim.

bende civic var 2014 model 43.000 km boyunca hiç aygaz almadım. Bir defa almıştım enjektör ü patlattı golf aracımda o yüzden tövbeliyim aygaz bedava verse yine almam.

Aracım 2012 civic en ucuz gazları kullandım problem olmadı. Aygazı değişik istasyonlardan denedim hep arıza ışığı yandı. Shell alıyorum sorun yok.

BBNET
Geri