denizlerb' Alıntı:bi zamanlar (5 yıl önce) 73 puanla istediğim yere gelmiştim. o günler geldi aklıma. çok heyecanlı olurdu yer değiştirme dönemleri. size tavsiyem gerek burada gerekse başka sitelerde yazılan puanlara ve tercihlere itibar etmeyin. öğretmenler kadar birbirinin kuyusunu kazan başka bir meslek gurubu yok.
yus2146' Alıntı:benimde 140 puanım hayırlısıyla bende yazacağım bi aksilik olmaz ise.
yus2146' Alıntı:yok 500 puan arkadaşlar el insaf be bilgisayar öğretmenliğin ömrü ne kadar oldu ki 230 puanınız var. Bu kadar yalan söylenmez ki ya tamam 230 puanınız var şimdiye kadar neden beklediniz. tabi özel durum demi. Bırakın ya tamam ben istemiyorum hepsi sizin olsun.
meslek lisesi öğretmeni olabilir.
yamandogan' Alıntı:Okulları niye kapattın hocam. Sınıf öğretmenliğinden devşirme bilişimci misiniz yoksa![]()
melgin' Alıntı:Demekki o kadar ücra yerlerde çalışmış ki.. taşımalı çıktıktan sonra kapanan çok köy okulu var. benimde çalıştığım bir köy okulu kapandı. dalga geçer gibi konuşmaya gerek yok. aynı zamanda sınıf öğretmenliğinden bilişime ancak formatör olarak geçiliyor ve tayin istenmiyor. kadron değişmiyor. ben bu siteye girmeyeliden beri insanlar değişmiş mi nedir?
yus2146' Alıntı:yok 500 puan arkadaşlar el insaf be bilgisayar öğretmenliğin ömrü ne kadar oldu ki 230 puanınız var. Bu kadar yalan söylenmez ki ya tamam 230 puanınız var şimdiye kadar neden beklediniz. tabi özel durum demi. Bırakın ya tamam ben istemiyorum hepsi sizin olsun.
amtn' Alıntı:Has be has cekirdekten gelen bir Tef mezunu bilisimciyim..Cok uzatmaya gerek yok...Gereksiz bir uslup gordugum icin paylastim...Yoksa mugla yada aydin i birak tayin istemiyorum...Isteyenlere basarilar....