Eşimin çalıştığı kurum depremden sonra tayin hakkı verdi. Bizlerde kararsız kalıyoruz Aydın mı Balıkesir mi? Siz ne dersiniz?
8 yıl Balıkesir merkezde yaşadım. Ayrıca Akçay ve Edremit'i çok iyi bilirim. Balıkesir'in Bandırma dahil 6 ilçesini de iyi bilirim. Hocam affınıza sığınarak Balıkesir'in kötü yer olduğunu söyleyen arkadaşların aklına şaşarım. Ayrıca Edremit merkezi ile Balıkesir'i kıyas edene diyecek söz bulamıyorum. Balıkesir merkezi bir kamu personeli için ülkemizde en yaşayanabilir iller arasındadır.Aydın, doğudan çok fazla göç alan bir yer. Gideceğiniz konumu ve okulu iyi bilmeniz lazım. Balıkesir'in ise akçay, edremit, ayvalık dışında kötü bir yer olduğunu söylüyordu orada yaşamış arkadaşlar.
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun hocam. Ama önce sizin beklentilerinizi bilmek lazım ki ona göre yorum yapalım. O bölgeleri tanıyan biri olarak kısaca açıklayım.Eşimin çalıştığı kurum depremden sonra tayin hakkı verdi. Bizlerde kararsız kalıyoruz Aydın mı Balıkesir mi? Siz ne dersiniz?
eğitim ve sağlık bir de deprem gerçeğini göz önüne alırsanız aydın.Eşimin çalıştığı kurum depremden sonra tayin hakkı verdi. Bizlerde kararsız kalıyoruz Aydın mı Balıkesir mi? Siz ne dersiniz?
Sayın hocam detaylı bilgi verebileceğiniz yönleri başlık belirterek detaylı bilgiyi burdan genele paylaşsanız.. önümüzde tayin dönemleri olacaktır. o vakit düşünenler en azından yeni konu açmadan burdan istifade edebilirler zannımca.Öncelikle geçmiş olsun hocam. Aydın'da yaşayan ve Balıkesir'le ilgili de bilgisi olan birisi olarak beklentilerinizi öğrensek muhtemelen daha doğru bir cevap verebiliriz. Aydın merkez ile Balıkesir merkezi mi düşünüyorsunuz yoksa deniz kenarı ilçeleri mi? Eğitim sağlık ulaşım konaklama gibi noktaları da çeşitli yönleriyle karşılaştırmak mümkün. Özelden ulaşırsanız daha detaylı bilgi verebilirim hocam
Hocam balıkesiri tayin isteyecek bir meslektaşınızın ya da yarın bigün temelli yerleşmek isteyen bir meslektaşınızın merak edebileceği veya anlatmak istediğiniz başlıkları hakkında bilgilendirmeyi burada hepimize yapar mısınız? bir de vereceğiniz bilgiler hangi döneme ait olacak? malum dilimizde "benim orda olduğum zamanlar" diye bir tabir var8 yıl Balıkesir merkezde yaşadım. Ayrıca Akçay ve Edremit'i çok iyi bilirim. Balıkesir'in Bandırma dahil 6 ilçesini de iyi bilirim. Hocam affınıza sığınarak Balıkesir'in kötü yer olduğunu söyleyen arkadaşların aklına şaşarım. Ayrıca Edremit merkezi ile Balıkesir'i kıyas edene diyecek söz bulamıyorum. Balıkesir merkezi bir kamu personeli için ülkemizde en yaşayanabilir iller arasındadır.
Hocam tayin isteyecek arkadaşımızın beklentileri çok değişiklik gösterebilir. Sonuç olarak büyük bir travma yaşamış ve kendine yeni bir düzen kurarken öncelikleri değişebilir. Bu sebeple burada yazışmak daha fazla kafa karıştırabilir düşüncesiyle özelden yazarsa telefon numaramı verip telefonla konuşarak yardımcı olmak için o şekilde bir mesaj yazmıştım. Tayin işi tamamen beklentilere göre değişebilir. Ben 5 yıl önce Aydın'a gelirkenki beklentilerim ile sizin şuanki beklentileriniz çok değişiklik gösterebilir. Ayrıca burada karşılaşacağınız şehir planlamasından nüfusun demografik yapısına özel ve genel sağlık hizmetlerinden ulaşım ağına eğitim olanaklarından sosyal aktivitelere konular çok çeşitli ve sizin bunlar arasındaki öncelik sıranız benimle bambaşka olabilir. Bu sebeple bu taraflara tayin isterken egede güzel bir şehre gidiyorum ezberiyle yola çıkıp hayal kırıklığı yaşamakta mümkün hayallerinizden daha güzel bir tabloyla karşılaşmanızda mümkün...Hocam balıkesiri tayin isteyecek bir meslektaşınızın ya da yarın bigün temelli yerleşmek isteyen bir meslektaşınızın merak edebileceği veya anlatmak istediğiniz başlıkları hakkında bilgilendirmeyi burada hepimize yapar mısınız? bir de vereceğiniz bilgiler hangi döneme ait olacak? malum dilimizde "benim orda olduğum zamanlar" diye bir tabir var