Ayın öğrencisi nsıl ypılır???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dijey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

dijey

Aktif Üye
Akadaşlar joomla yı yeni kurdum, karıştırdım bayaa bişeler çevirmeye başladım. Sizlere bişi soracam. Okul sitesine ayın öğrencisi bölümü yapmak istiyorum. Solda yada sağda ana menü nün altında olabilir.

Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinidrim, Teşekkurler...

hocam yeni modül ekle , özel html içine öğrencinin fotosunu at . Ayrıca bir kategori yaparsın burayada aylık olarak atarsın ve arşivlemiş olursun.

Çok teşekkurler işe yaradı.

<marquee align="middle" scrollamount="1" height="30" width="100%" direction="up"scrolldelay="1">YAZINIZ BURAYA</marquee>

Aşağıdan yukarı kayan yazıyı html dlarak kaydediyorum. kaydete basınca siliniyor. Bunun nedeni ne olabilir arkadaşlar? Resimlerimin aşağıdan yukarı kaymasını istiyorumda

Joomla da şablon dosyanız var. O şablonun <head> ve <body> bölümü sizin marquee'li bir kod yazmanız halinde kodunuzu siliveriyor. Çözüm ise marquee'li bu kodu yazdıktan sonra sadece "kaydet" butonuna basın, uygula butonunu hiç kullanmayın. Bir kez kaydet butonuna bastıktan sonra da tekrar düzenlemek için sakın ola o modül içine bir daha girmeyin, tekrar silinir yazdığınız kod:)

Sadece marquee'li kod mu ekliyorsunuz hocam modüle? oluşturduğunuz özel html modülünde <head> ve <body> kısmı varsa silin. Sadece marquee'li kodunuzu yazın ve kaydedin. Ben şimdi kendi joomla sitemde denedim ve sadece marquee'li kodu yazıp kaydedince sorunsuz şekilde çalıştı.

BBNET
Geri