Avea Jet aldım. İlk izlenimlerim.

Kodla Büyü

Reyhanli

Seçkin Üye
Seçkin Üye
1 Yıllık Turkcell 4gb Vınn kontratımın bitmesinin ardından, modem yenlemek amacıyla Avea Jet aldım.

Taraftar hattı olarak Barcelonayı seçtim. (her gol için 100 mb hediye.)

İzlenimlerim:
Bağlantı kesilme..vs tarzı bir problem yaşamadım.

Arayüzü sade ve sorunsuz.

Hız 3.5 mbps yazıyor. Tatmin edici. video sitelerinde takılma yok.

Aylık 25 tl ve vergiler var. 29 tlye denk gelecek.

Çok çekinerek almama rağmen şu ana kadar memnunum.

Hocam bende aveanın taraftar hattına sahibim.
kotayı aşmadığım halde 2 aydır 35 TL fatura geldi.
Sonra farkına vardım benim isteğim dışında
"Gol paketine abone oldunuz iptal etmek için iptal yazın 5555'e gönderin" mesajı gelmiş.
5 tl aylık fazladan 2 ay ödedim.
Dikkat edin sizde benim duruma düşmeyin.

hocam tahahhüt 1 yıl sitesinde 13. ay fiyat 39 tl yazıyor 1 yıl sonra kapattırabiliriz dimi türkcell iyi ama pahalı hangisini alacağım konusunda kararsız kaldım

arada bir 2.5 g ye düşüyor tam bi eşek ölüsü turkcell iyi ama oda kazık

turkcell vınn aldım 1 ay oldu... 5 gb kotalı ve aşma derdi yok... kota dolunca istersen 1 gb olarak artırabiliyorsun istediğin kadar... istemezsen kota dolunca hız otomatik olarak 5 kbps ye düşüyor ve fatura 29 TL den 1 kuruş fazla gelmiyor... hız ise şu an bulunduğum yerde 14.3 Mbps...

aliantep27' Alıntı:
"Gol paketine abone oldunuz iptal etmek için iptal yazın 5555'e gönderin" mesajı gelmiş.

Beni de bilgim olmadan WAP25 hattına kayıt etmişler. Haftalık üyelik 12 tl, üyeliği tekrarlamışlar, 49 TL fatura ödedim. Üstelik bu üyelik +18 bir içerikmiş, müşteriler peşine düşmekten çekinir diye herhalde, müşteri hizmetlerine derdimi anlatamadım.

Üstelik ilk ay, 2 fatura birden satıyorlar.

baynadir' Alıntı:
turkcell vınn aldım 1 ay oldu... 5 gb kotalı ve aşma derdi yok... kota dolunca istersen 1 gb olarak artırabiliyorsun istediğin kadar... istemezsen kota dolunca hız otomatik olarak 5 kbps ye düşüyor ve fatura 29 TL den 1 kuruş fazla gelmiyor... hız ise şu an bulunduğum yerde 14.3 Mbps...
hocam türkcelle gittim 39 tl dediler eski müşterilere 29 yapıyoruz diyorlar

avea jet bağlantı hızı düşük, her yerde 25tl dediler aldık 5,5tl vergisi varmış oldu sana 30,50 tl

Şuanda Turkcell vınn kullanıyorum. İstanbulda 2mbit i görebilmiş değilim birde ara sıra edge hızına düştüğü oluyor işte o zaman inanılmaz yavaş çalışıyor ve sizde sinir oluyorsunuz. Kamu vınn 26,8 tl ödüyorum. Çok memnun sayılmam.

Bundan önce aveanın kartalcell tarifesi üzerinden avea jet kullanıyordum o Turkcellden de kötü ara sıra bağlantı kopuyor bağlanamıyorsunuz vs vs. Müşteri hizmetleri de çözüm bulamıyor.

Zannediyorum en güzeli sabit bir modem almak en azından hız problemi yaşamamak için.

Reyhanli' Alıntı:
1 Yıllık Turkcell 4gb Vınn kontratımın bitmesinin ardından, modem yenlemek amacıyla Avea Jet aldım.

Taraftar hattı olarak Barcelonayı seçtim. (her gol için 100 mb hediye.)

İzlenimlerim:
Bağlantı kesilme..vs tarzı bir problem yaşamadım.

Arayüzü sade ve sorunsuz.

Hız 3.5 mbps yazıyor. Tatmin edici. video sitelerinde takılma yok.

Aylık 25 tl ve vergiler var. 29 tlye denk gelecek.

Çok çekinerek almama rağmen şu ana kadar memnunum.

Dua et Messi sakatlanmasın hocam

tarik8411' Alıntı:
Şuanda Turkcell vınn kullanıyorum. İstanbulda 2mbit i görebilmiş değilim birde ara sıra edge hızına düştüğü oluyor işte o zaman inanılmaz yavaş çalışıyor ve sizde sinir oluyorsunuz. Kamu vınn 26,8 tl ödüyorum. Çok memnun sayılmam.

Bundan önce aveanın kartalcell tarifesi üzerinden avea jet kullanıyordum o Turkcellden de kötü ara sıra bağlantı kopuyor bağlanamıyorsunuz vs vs. Müşteri hizmetleri de çözüm bulamıyor.

Zannediyorum en güzeli sabit bir modem almak en azından hız problemi yaşamamak için.
Turkcell vınn erzurum için aynı. İşkence...

tomreader2010' Alıntı:
baynadir' Alıntı:

hocam ben vodafonunkini kullanıyordum 6 aydır. hiç memnun kalmadım. turkcelle gittim kamu paketi almak istedim şu an herkes bundan faydalanabiliyor dediler... 25 tl ücreti+4tl vergi... bir daha sor istersen...

Dana önce Turkcell vınn kullanmıştım, gayet memnundum, şimdi avea jet aldım gsmobile, bin pişmanım, hem daha pahalıya geldi hem de sürekli 2,5G'ye düşüyor.

forumdas' Alıntı:
aliantep27' Alıntı:

Beni de bilgim olmadan WAP25 hattına kayıt etmişler. Haftalık üyelik 12 tl, üyeliği tekrarlamışlar, 49 TL fatura ödedim. Üstelik bu üyelik +18 bir içerikmiş, müşteriler peşine düşmekten çekinir diye herhalde, müşteri hizmetlerine derdimi anlatamadım.

Üstelik ilk ay, 2 fatura birden satıyorlar.
aynısı bu ay başıma geldi 90,5 tl fatura geldi.
müşteri hizmetlerini aradığımda öğrendim.
herhangi bir mesaj atmadığımı wap uygulamasını kullanmadığımı belirttim ama nafile
Allah belalarını versin sözleşme biterbitmez kapatacağım.
Benden habersiz beni bir yerlere üye edip duruyorlar.

yasarcan' Alıntı:
bilgisayarcı adama 4GB nasıl yeter ben hiç kullanmasam 30 GB oluyo
evet benim de bu ay 130 gb oldu. Daha ayın bitmesine bir hafta var.
4 gb çok komik geliyor bana. Hiç mi bişey indirmiyorsunuz arkadaş?

aylık 9.90 a vodafone cepnet sınırsız kullanıyordum hattı konturlu yapıp vodeme taktım kullanıyorum cok hızlı değil ama cok yavasda değil 3g hızıylada cekiyo edgede yerine ve zamanına gore değişiyor ama cok da sinir etmiyo :)

ben de 2 aydır kartalcell 5gb kotalı kullanıyorum. 1 yıl taahhütlü. 25 tl. 5 tl de yeni hat harcı var tabi. toplamda 30 tl yapıyo.
barcelonayı çok aradım ama bulamadım bir türlü. beşiktaş da barcelanayı aratmadı sağolsun.
gaziantep merkezde kullanıyorum gayet hızlı. tek sıkıntısı arayüz porgram açıkken işlemci çok ısınıyor ben de görev yöneticisinden görevi sonlandır yapıp sörf yapmaya devam ediyorum

ben geçen sene kullandım avea taraftar hattı (gsmobile-allah razı olsun baya bi ekmeğini yedik geçen sene-) bu sene 1 sene doluyor diye kapatacaktım ki bu sefer 25 tl ye 1 yıl tahahüt edip kalabilirsiniz dedi ( geçen sene 20+4 lira idi) kabul ettik bir de bir önceki ay devroluyor bizim hatta yeri geldi mi (sınırsız hatta geçince 12 gb kota kullanabiliyorsunuz) bir de son olarak avea'nın memur jeti var 1 gb 18 lira her 1 gb'ı 5 tl 49 tl den sonra fatura sabit geliyor almayı düşünenler için bu da iyi bir tarife.

Yaklaşık 3 ay falan oldu.
Bazen 2g hızına düşüyor fakat bu sorun turkcellde de vardı.
Genellikle odanın kör noktalarında olabiliyor. köşelerde..vs

Şu ana kadar sorunum olmadı.
Download yapmayan kişiye de yetiyor.
Barçanın attığı gollerle 7-8 gb arası oluyor kullanım.

baynadir' Alıntı:
tomreader2010' Alıntı:
baynadir' Alıntı:

hocam ben vodafonunkini kullanıyordum 6 aydır. hiç memnun kalmadım. turkcelle gittim kamu paketi almak istedim şu an herkes bundan faydalanabiliyor dediler... 25 tl ücreti+4tl vergi... bir daha sor istersen...
dün turkcele gittim sordum wınnı da alırsanız vergi dahil 35 tl 4GB wınınız varsa 30,5 TL 5GB dediler sanırım turkcell alacağım

Turkcell VINN'ı iki yıldır sözleşmeli kullanıyordum.
Bu Ekim'de sözleşmem bitmeye yakın 5 GB internet 19 TL biçiminde Turkcell'den mesaj aldım.
Herkese ayrı anlaşma ve tarife...

BBNET
Geri